Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

554 commentaren van in totaal 554 beoordelingen
Service
Gerrit (Monster)
24/05/2018
9

Goede service bij brengen en afhalen van de auto en met de eruocare pas ook goedkoper dan een reguliere garage en ANWB!

Service
Cor Haaring
23/05/2018
9

Het is een prima autodealer c.q. garagebedrijf met deskundige vriendelijke medewerkers.

Service
Miriam Vis (den haag)
18/05/2018
8

probleempje met het spuitwerk en dat is goed opgelost

Verkoop
Fam.Hendriks (‘S-Gravenzande)
17/05/2018
10

Goede service , aardige mensen en een eerlijk advies.

Service
G.Hasper (den Haag)
17/05/2018
10

Alles is prima verlopen

Service
Mevr. Van den Akker
14/05/2018
10

Ik ben erg tevreden over de service en de vriendelijkheid van de medewerkers van de dealer. Alles netjes op tijd uitgevoerd. Altijd de mogelijkheid van vervangend vervoer indien nodig. Dat spreekt mij erg aan.

Service
Anneke Dijkhuizen (Den Haag)
09/05/2018
8

Omdat ik altijd prettig geholpen wordt.
en de reparaties goed worden uitgevoerd.

Service
D.B.Zitter (Den Haag.)
09/05/2018
10

Het is een zeer prettig en behulpzaam autobedrijf.

Service
Rene Bosma ('s `Gravanzande)
08/05/2018
9

Erg fijn bedrijf. Vakkundig, correct, flexibel, klantvriendelijk, snel en duidelijk.

Verkoop
m.bal (hoek van holland )
02/05/2018
10

goede service, ze nemen de tijd voor je als klant en niet te vergeten goede koffie

Service
Dhr. M.G.A. Wolthuis (Brielle)
26/04/2018
10

Autobedrijf Beukers is al jaren mijn vaste dealer.Betrouwbaarheid, service en vriendelijkheid zijn de beste woorden om een korte omschrijving te geven.Zowel bij de verkoop als bij het onderhoud is goede service, vakmanschap en vriendelijkheid gewoon iets vanzelfsprekend.

Service
Dhr M.Witte
25/04/2018
8

Krijgt overal duidelijke uitleg over.

Service
Wim Witberg (Wateringen)
25/04/2018
9

Alles is gegaan volgens afspraak.

Service
Fam fieret (Hoek van holland)
19/04/2018
9

Fijne mensen prettig geholpen

Service
Astrid v.d. Berg
18/04/2018
9

Her personeel achter de balie is professioneel. De monteurs leveren goed werk af. Ook als je onverwachts hulp nodig hebt, staan ze voor je klaar.

Service
Barry de Haan (Den Haag)
18/04/2018
9

Bij ** word ik altijd op een vriendelijke en ontspannen manier geholpen. Er wordt eerlijke en transparante in formatie gegeven over de auto en het onderhoud.

Service
Jan Hoogenraad ('s-Gravenzande)
18/04/2018
10

Prima geregeld, je voelt je echt klant als je binnen stapt

Service
Johan van der Niet
18/04/2018
10

vakbekwaam, klantgericht, betrouwbaar, uitstekende service

Service
Matthilde van der Hout (Monster)
18/04/2018
10

een prima adres voor auto en mens. altijd tevreden, al 13 jaar weer inmiddels.

Service
Mevr C.S.E van der Houwen (S Gravenzande)
18/04/2018
10

Je word altijd vriendelijk geholpen maakt niet uit waar voor je komt . Service is ook goed word altijd besproken met je.. Dat is wel fijn.Eens een Toyota altijd een Toyota wij rijden nu met 3 generaties bij Beukers.

Service
Els Geelen (Monster)
12/04/2018
9

Prima service. Ik had tijdens de keuring geen vervang auto gevraagd maar wilde die toch... kreeg ik gelijk mee. Was geen probleem

Verkoop
Via-Max civieltechnisch adviseur
09/04/2018
8

Goede service

Service
Zier Beekhuizen (Naaldwijk)
09/04/2018
9

goede service

Service
Fam Visser (r Vlaardingen)
05/04/2018
10

Prima verkoop en werkplaats mensen

Service
M fool vd kruijk (Vlasrdingen)
05/04/2018
10

Altijd goed geholpen erg tevreden ondanks ik in de stad woon kom ik altijd terug naar het Westland voorMijn auto

Service
Robert F.S. Vander
04/04/2018
10

Al 14 jaar een zeer plezierige relatie met deze dealer. Een klant telt en doet er toe. Problemen worden adequaat aangepakt en de communicatie is altijd transparant.

Service
Annet en Wijnand Jager (Leidschendam)
28/03/2018
10

We worden altijd goed en vriendelijk geholpen. Men neemt de tijd voor je. TOP.

Service
Jan Duyvesteijn. (Naaldwijk.)
28/03/2018
10

Omdat het helemaal naar wens is.

Service
joop hitsert (hoek van holland)
28/03/2018
9

volmaakt bestaat niet

Verkoop
Mevr.G.van der Zwaan (Den Haag)
28/03/2018
8

Ik ben goed geholpen door de verkoper, goede adviezen en meedenkend.

Service
E.E. Vennik (Monster)
21/03/2018
10

Uitstekende klantenbehandeling en werkzaamheden aan het voertuig

Service
Eric Otterloo ('s-Gravenzande)
21/03/2018
10

Ik kom al jaren bij dit bedrijf en ben nog nooit teleurgesteld. Betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam.

Service
Fred van der Veen (Den Haag)
21/03/2018
9

fijne garage, prettige behandeling

Service
Hans (Monster)
21/03/2018
10

Prettige sfeer!Je wordt van te voren goed ingelicht wat ze gaan doen.

Service
Marco (Delft)
21/03/2018
10

Zeer tevreden omdat Toyota Beukers vriendelijke, meedenkende medewerkers heeft. Wij al jaren zeer tevreden zijn over deze garage.

Service
Coby de Ruijter (Den Haag)
07/03/2018
10

Ik werd bij de balie keurig opgevangen en de koffiehoek heeft een leuke metamorfose ondergaan. Toen mijn accu het niet meer goed bleek te doen wat ik eigenlijk zelf ook al dacht werd mij dit keurig medegedeeld en wat de kosten waren. Kreeg ook een nieuwe krant mee.

Service
G.W.Zuur (De Lier)
07/03/2018
10

Vriendelijk en kundig personeel.

Service
Eric van Wijk ('s-Gravenzande)
28/02/2018
9

Goede service en reparaties worden snel en vakkundig uitgevoerd.

Service
Marjolein van Anrooij (Poeldijk )
28/02/2018
10

fijn bedrijf waar de klant nog gerespecteerd word.

Service
Mevr. Geerets (Monster)
22/02/2018
10

Goede service en goede klantvriendelijkheid. Erg leuk was dat ik tijdens de keuring een koffiebon kreeg voor de Intratuin.

Service
Dennis Berserik (Den Haag)
21/02/2018
9

Goede service en snelle afhandeling van alle zaken, van tevoren prijs gekreken en kwam overeen met de rekening, enige minpuntje was toen ik de auto kwam galen de medewerker mij geen iantwoord kon geven op mijn vragen betreft de reparatie/onderhoud

Service
Piet Heintzberger ("s-Gravenzande)
21/02/2018
10

Ik ben al jaren klant van Beukers en ben al die jaren keurig en netjes behandeld.

Service
Wim van der Boom ('s-Gravenzande)
21/02/2018
8

Ik vind het een goede garage waar je goed behandeld word.

Service
dhr. w. van Rijmenam
15/02/2018
10

een betrouwbaar bedrijf met een prima service

Service
M.W. Giesselbach - van Zanten (Naaldwijk)
15/02/2018
10

Primaservice, vriendelijk personeel en goed advies, wat betr. de werkzaamheden, die gedaan moeten worden. Ik vertrouw helemaal op hun advies en volg deze dan ook op.

Service
Jan van Nieuwkerk (Naaldwijk)
14/02/2018
10

Top bedrijf. Vriendelijk personeel en fantastische service

Service
Mw Gerda Elizabeth van Hoorn Otto (Loosduinse Hoofdstraat 176 2552AL den Haag)
14/02/2018
9

De service is uitstekend en het personeel heel vriendelijk

Service
Ria van Bueren (Poeldijk)
13/02/2018
8

Ja, dat kan ik! Werd vriendelijk ontvangen bij receptie en werd gebeld dat reparatie remblokken en schijven noodzakelijk was, anders geen goedkeuring APK. ben alleen nog steeds ontevreden over navigatie systeem! Prijs is niet normaal!

Service
Jaap en Rosie de Groot ('s-Gravenzande)
24/01/2018
9

Wij zijn zeker al meer dan 25 jaar een tevrededn klant

Service
Mevr lL.M van Geest Verharen (S-Gravenzande)
24/01/2018
10

Goed,betrouwbaar ,vriendelijke mensen, en recht door zee.Je weet waar je aan toe bent

Service
Peter Zuiderwijk (Monster)
24/01/2018
10

Nog nooit meegemaakt dat mijn Toyota Prius niet wilde starten, en nog wel juist toen we op het punt stonden naar het ziekenhuis te moeten. Binnen de kortste keren stonden ze bij ons met een vervangende auto. Zij hebben er zelf voor gezorgd dat de auto bij de garage kwam. De accu moest worden vervangen. Hulde aan de jongens van receptie en werkplaats van Beukers voor hun snelle reactie.

Service
J. Bakker (Den Haag)
11/01/2018
8

Prima mensen voor de frekwente werkzaamheden.

Service
Marcel (Voorburg)
10/01/2018
9

Dit bedrijf is professioneel en klant vriendelijk hier voel je zich gewaardeerd.

Service
Robert Vermin (Monster)
10/01/2018
10

Ben zeer tevreden word altijd goed geholpen.

Service
Anoniem
02/01/2018
9

Altijd correct en plezierig geholpen Klantvriendelijk en betrouwbaar.

Service
Maarten (Rotterdam)
22/12/2017
9

Bij autobedrijf Beukers word ik altijd prettig ontvangen, en goed behandeld. In al de jaren als klant ben ik nog nooit verrast door onverwacht hoge rekeningen. Het is ook prettig om al die jaren dezelfde mensen tegen te komen - dat schept vertrouwen. Daarnaast wordt wachten nog prettiger omdat het mogelijk is om (op kosten van Beukers) een kopje koffie te halen in het naastgelegen tuincentrum.

Service
Anoniem
21/12/2017
9

Nette dealer met goede service, iedereen voelt zich welkom en wordt goed geholpen!

Service
Anoniem
20/12/2017
8

goede service en aandacht

Service
J.J.M. Nadorp ('s-Gravenzande)
20/12/2017
9

Goede service en vriendelijke bediening.

Service
Wilma verbree (Den haag)
20/12/2017
10

Mooie zaak. Goed personeel word er altijd goed en snel geholpen terwijl ik daar geniet van mijn heerlijke kop koffie die je daar krijgt aangeboden

Service
Dhr. D.Zaalberg (Rijswijk ZH)
14/12/2017
10

Ben al meer dan 10 jaren vaste klant bij autobedrijf Beukers. Altijd zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en de correcte manier waarop zij mij als klant zijn tegemoet getreden.Kortom geen enkel minpuntje in de lange tijd dat ik daar klant was.

Service
dhr.l.sietsma (s gravenzande)
14/12/2017
10

goede uit leg bij vragen

Service
Anoniem
13/12/2017
8

goede dealer, goede service

Service
Anoniem
06/12/2017
10

Als wij Beukers bellen voor een afspraak, is het noemen van een voornaam al genoeg. Inmiddels zijn we vijf Toyota's verder en rijden we graag een half uur naar Beukers voor een onderhoudsbeurt, terwijl er een veel grotere dealer bij ons om de hoek zit. Als er al iets is met de auto, wordt dat altijd snel, vakkundig en in goed overleg verholpen. Dat er nauwelijks personeelsverloop is, zegt al veel. Echt een topdealer!

Service
Anoniem
06/12/2017
10

afspraak is afspraak

Service
crauwels
06/12/2017
10

Klantvriendelijk, service, betrouwbaar en kleine reparaties tussendoor is geen probleem.

Service
Anoniem
04/12/2017
9

Prima organisatie met vakkundige medewerkers.

Service
Anoniem
01/12/2017
9

Uitstekende service, persoonlijke benadering van de klant, bekwame medewerkers en een contactpersoon die alles weet over jouw auto als je belt. De communicatie is goed, korte lijnen, beschikbaarheid medewerkers is in orde. Prettige sfeer.

Verkoop
Dhr.Pierre.H.C.Bové (Hoek van Holland)
27/11/2017
8

Ben na jaren tevreden bij Beukers.

Service
Cor Hartgring (Den Haag)
24/11/2017
10

buitengewoon goede behandeling

Service
A. Ammeraal (Monster)
22/11/2017
10

Toyota Beukers is een fijn bedrijf waar ze aandacht hebben voor de klant.

Service
Anoniem
22/11/2017
10

klantvriendelijk en efficient

Service
Eric Otterloo
22/11/2017
10

Een perfecte garage/dealer waar je altijd vriendelijk en goed geholpen wordt.

Service
Anoniem
15/11/2017
10

Prima service, deskundig personeel, vriendelijke benadering, snelle reparaties, prijsopgave van tevoren indien nodig.

Service
Anoniem
15/11/2017
9

Vriendelijke communicatie en goede afhandeling.

Service
J.B.Niesen (Den Haag)
08/11/2017
10

Kom hier al sinds 1983, dat zegt genoeg!

Verkoop
Anoniem
01/11/2017
8

Prima garage met prettige, deskundige mensen

Service
Arie Storm (Wateringen)
01/11/2017
9

De toegang tot het bedrijf kan wat beter, om deze reden net geen 10. Wat de klantvriendelijk benadering betreft en de wijze waarop de werkzaamheden worden verricht geef ik voor dit gedeelte een 10.

Service
Dick Schalke (Naaldwijk)
01/11/2017
10

Een zeer betrouwbare en eerlijke dealer.

Service
Joop Vreugdenhil (DEN HAAG)
01/11/2017
10

beukers is gewoon een goed AutobedrijfNavigatie van TOYOTA krijgt een 3 ook van de buurman een update is al veroudert jammer

Service
Sandra Onings
01/11/2017
8

Een erg fijne dealer die meedenkt met de klant!

Service
Anoniem
31/10/2017
10

Goede service, goede verklaring kosten.

Service
Dhr. A. Vellekoop (De Lier)
23/10/2017
10

Vriendelijk en correct.

Service
Loet Speksnijder (Hoek van Holland)
18/10/2017
10

hele fijne garage en leuk personeel

Service
Anoniem
11/10/2017
10

prima service

Service
Anoniem
11/10/2017
9

Ik ben zeer tevreden over autobedrijf Beukers voor de snelle en goede service.

Service
Anoniem
29/09/2017
9

goede ervaring

Service
Theo Strik (Oosteinde 106 a Den Haag.)
29/09/2017
10

Zeer betrouwbaar,vriendelijke benadering,werkzaamheden worden goed uitgevoerd.

Service
H Baron (Den Haag)
27/09/2017
9

Goede service en vakkundig personeel

Verkoop
Kevin van Holstein (Wateringen)
20/09/2017
9

Bij beukers word je hartelijk ontvangen en de verkopers zijn erg vriendelijk en kennis van zaken. Van aankoop tot aflevering erg tevreden.

Service
Anoniem
14/09/2017
9

Klantvriendelijk en goede service

Service
Anoniem
13/09/2017
10

Afspraak maken correctReparatie conform offerteSnelle reparatie met goede afloop

Service
Anoniem
13/09/2017
10

Perfecte service!

Verkoop
Arjan van Leur (Hoek van Holland)
13/09/2017
10

Fijne dealer, prettig personeel en uitstekende service

Service
Nel van der Helm (Naaldwijk)
11/09/2017
10

Ze staan je altijd bij met goede raad en zijn heel vriendelijk

Service
Leen Toet (Den Haag)
07/09/2017
9

Gewoon een fijne dealer, Prettige ontvangst, goede service en lekkere koffie terwijl je wacht

Service
Anoniem
06/09/2017
9

Goede service, snel. Vriendelijke en deskundige medewerkers.

Verkoop
J.K. Richardson (Monster)
06/09/2017
10

Dit is nog echt een familie bedrijf. De klant staat voorop en geen moeite is teveel. Afspraken komen ze stip na en de kosten zijn zeer reëel. Onze oude auto is naar onze dochter gegaan als tweede auto en die ziet er nog bijna als nieuw uit. Ook zij is als nieuwe klant bij de Fa. Beukers ingeschreven.

Service
Anoniem
31/08/2017
10

Uitstekend garage.Je krijgt wat je verwacht. Ik zelf kom uit Rotterdam.

Service
Anoniem
30/08/2017
9

Klantvriendelijk goede service nemen de tijd voor je. Ruime indeling showroom.

Service
Anoniem
30/08/2017
9

Goede service persoonlijk en klantgerichto

Service
H. J. Smit (Hoek van holland)
30/08/2017
10

Altijd vriendelijk en klant vriendelijk mooie zaak en aardige mensen

Service
H Wijnhorst (Hoek van Holland)
25/08/2017
5

Omdat ik niet tevreden ben

Service
Dhr H Schellevis (sGravenzande)
18/08/2017
9

Omdat alles correct is verlopen

Verkoop
Ada Schoenmeijer (Hoek v Holland)
16/08/2017
10

Fijne garage,goede service,erg vriendelijke verkoper

Service
a.j.v.leeuwen (berkel en rodenrijs)
16/08/2017
9

de afhandeling en afspraken zijn naar tevredenheid, en vriendelijke ontvangst.

Service
Anoniem
16/08/2017
10

klantvriendelijk behandeld als goede bekende

Service
Dhr. C. Baart (Delft)
16/08/2017
10

Bij Toyota Beukers gaan ze voor een 10 en maken dat ook steeds waar!

Service
Robert Reukema (Hoek van Holland)
16/08/2017
10

Fijne garage met zeer klantvriendelijke medewerkers

Service
Jacques van Beek ('s-Gravenzande)
09/08/2017
8

Goede service, goed nakomen van afspraken. Personeel met vriendelijke uitstraling.

Verkoop
koos zandstra (hoek van holland)
09/08/2017
10

Goed contact, duidelijk, komt afspraken na

Service
leon vis (den haag)
09/08/2017
8

deze dealer herkende het startproblemen die wij al maanden hadden gelijk i.t.t. de dealer in de kerketuinen in den haag

Verkoop
Fam Visser (Vlaardingen )
08/08/2017
10

prima voorlichting , vriendelijke mensen ,nette inruil prijs.

Verkoop
Anoniem
03/08/2017
8

Geeft een vertrouwd gevoel en het is geen probleem om de afstand van Vlaardingen naar 's-Gravenzande voor de aanschaf of de beurd te overbruggen.

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
10

prima behandeling

Verkoop
Dick en Gratiela de Bruin
02/08/2017
9

Gewoon een ongedwongen vriendelijke sfeer, geen broodje aap verhalen, maar gewoon vertellen wat er mogelijk is.Overgegaan van Nissan (na 11 jaar) naar Toyota dankzij open manier van onderhandelen over de nieuwe Toyota die wij op het oog hadden. Aansluitend kunnen we nu al vertellen dat de Toyota CHR Premium Hybrid automatic ons prima bevalt.We houden ook contact met de verkoopster die ons na een week belde.

Service
J.D. Jongsma (Den Haag)
02/08/2017
8

Beukers maakt de voordelen van een familiebedrijf waar. Zowel de receptie-, werkplaats- als verkoopmedewerkers zijn stuk voor stuk capabele en betrokken medewerkers. Dit is precies de reden dat Beukers mijn dealer geworden is.

Verkoop
A westhoff (s-Gravenzande)
26/07/2017
10

goede service en vriendelijk personeel

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
10

prima servicedeskundig personeelklantvriendelijk

Verkoop
Ron Dekkers (Hoek van Holland)
13/07/2017
9

modern bedrijf met vriendelijke en behulpzame medewerkers

Verkoop
Stefan (Wateringen )
13/07/2017
10

Klantvriendelijk, veel kennis, goed ingerichte showroom

Service
Mevr. Westerduin (Wateringen)
03/07/2017
10

omdat het personeel zeer prettig is om mee om te gaan, ons altijd heel goed te woord staat met een eerlijke mening

Service
Anoniem
30/06/2017
10

vriendelijk, snelle afspraak, goede aflevering

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
8

Gewoon goed

Verkoop
Anoniem
20/06/2017
10

Zeer vriendelijke ontvangst bij ons eerste bezoek. De verkoper heeft ons fantastisch en deskundig geinformeerd. Ook bij vragen over onze nieuwe auto hebben zijn ons geweldig geholpen!

Verkoop
E.H. Drost (Schiedam)
20/06/2017
10

Zeer prettige behandeling. Men neemt alle tijd voor je. Bovendien kreeg ik een erg hoge inruilwaarde voor mijn inruilauto.

Service
G.Borsboom (monster)
20/06/2017
9

ik ben zeer tevreden

Service
Lucien Wagterveld (Den Haag)
20/06/2017
8

Toyotabedrijf beukers heeft netjes op de afgesproken datum de auto opgehaald en geretourneerd. daarnaast is een foutieve geplaatste achterruit wisser erna zonder afspraak netjes vervangen.
De Toyota pechhulpcard is netjes nagezonden via de post

Service
Wilma van Eijndthoven (Hoek van Holland)
12/06/2017
10

Ik ben al een zeer lange en trouwe klant bij de dealer Beukers. Ik blijf daar komen omdat ik ten alle tijde netjes en correct behandeld wordt. Alle medewerkers zowel op kantoor alsmede van de werkplaats zijn zeer beleefd en vriendelijk en nemen de tijd voor je als je met vragen komt m.b.t. de auto. Indien er iets gedaan moet worden aan de auto kan ik meestal direct terecht bij Beukers en dat waardeer ik ten zeerste. Voor mij is het een uitstekende garage en dicht bij huis. En als ik eventjes moet wachten dan kan ik een heerlijke kop koffie drinken.

Service
Anoniem
09/06/2017
9

Vriendelijke en deskundige uitleg, service is goed

Service
M.S. Jozee (Den Haag)
09/06/2017
9

Goede service

Service
Fam Jager
08/06/2017
9

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Duidelijke en heldere afspraken. Je kan wachten en krijgt dan een heerlijke koffiebon voor de intratuin. Service is perfect.

Service
mevr. Van Wingerden (Den Haag)
08/06/2017
8

prima dealer en klantvriendelijke behandeling

Service
jan de koning (hoek van holland)
07/06/2017
10

de behandeling is zeer correct.
en precies op tijd uitgevoerd.

Verkoop
p g westhoff (s,gravenzande)
07/06/2017
10

zeer vriendelijke mensen suppur survise je bent er echt klant

Service
Anoniem
01/06/2017
8

goede service

Service
Dana (S gravenzande)
01/06/2017
10

Beste garage.

Service
paul (wateringen)
01/06/2017
9

vriendelijke mensen en een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Verkoop
Anneke.Bleijenberg (Den Haag)
31/05/2017
10

Omdat je daar goed en vriendelijk wordt geholpen en geen nummer bent

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
10

Goede uitleg, cadeautje bij aankoop van de auto (mooie orchidee) en een volle tank benzine. Ik heb het gevoel dat als er iets is ik ze altijd kan bellen voor hulp. Je merkt dat ze echt als een team werken in het bedrijf. Een zeer prettige sfeer.

Service
Dhr H Vermaas (Den Haag)
31/05/2017
10

Beoordeling is gebaseerd op service persoonlijke aandacht en kwaliteit.Afspraken na komen en wachttijd veraangenamen met een krantje en koffie.
Enige smetje is dat ik 2jaar geleden mijn navigatie heb laten upgraden maar dat deze totaal niet actueel was oa de verlengde A4 was niet bijgewerkt en ook in Duitsland en Oostenrijk reed ik op enkele trajecten volgens de navi off road .Uppgraden kost 120euro en dus in mijn geval weggegooid geld jammer.(aandachtspuntje)

Verkoop
Patty Autar (Poeldijk)
31/05/2017
10

Vriendelijke verwelkoming, goed advies en snel tot koop kunnen komen. Eerlijke deal inruilauto . Voelt goed om hier een auto aan te schaffen. Dit is mijn 3de nieuwe auto bij Beukers in s-Gravenzande.

Service
Anoniem
26/05/2017
10

Goede service en als het nodig is duidelijk overleg

Verkoop
Anoniem
26/05/2017
8

Klantvriendelijk

Service
D.B.Zitter (Den Haag.)
24/05/2017
10

Een zeer goed bedrijf, ik hoop dat ik bij hun mag blijven. D.B.Zitter.

Verkoop
Anoniem
22/05/2017
10

Goede service en vriendelijk!

Verkoop
Anoniem
18/05/2017
10

zeer vriendelijk personeel, goede kennis van zaken, prima sfeer in zowel de showroom als in de werkplaats.

Verkoop
Anoniem
17/05/2017
10

Klantvriendelijk. Goede antwoorden op vragen. Service bereidheid

Service
Cees Noordam
17/05/2017
9

Goede wijn(autobedrijf Beukers) behoeft geen krans. Is al jaren een betrouwbaar bedrijf.

Service
Dhr Henk Flinterman
17/05/2017
10

De uitstraling van het bedrijf is een reclame voor dit merk auto

Verkoop
M. Meijer
12/05/2017
10

Leuke en spontane medewerkers met kennis van zaken. Prettige sfeer en geen push mentaliteit. Een zaak waar je je op je gemak voelt.

Service
Fam.de Bruijn (Rijswijk)
03/05/2017
9

Wij komen al jaren bij dit bedrijf. Klant vriendelijk en altijd bereid tot oplossingen en behulpzaam!

Service
Harry Brandenburg (Den Haag)
03/05/2017
10

Waarom Toyota: zeer betrouwbaar, in de zes (6) jaar dat ik nu de Toyota in mijn bezit is -nieuw gekocht- zijn er geen mankementen geweest. De auto is relatief zuinig t.o.v. zijn gewicht en grootte, daarom een zeer prettige reiswagen die in onze lange ritten naar Spanje comfortabel brengt. Nu al 120.000km gereden op naar de 200.000. Gezien het deskundig onderhoud van de firma Beukers moet dat geen probleem worden.

Service
Jos van Erven ('s-Gravenzande)
28/04/2017
9

Ben al jaren tot grote tevredenheid klant bij dit bedrijf. Service, uitstraling en de correcte benadering van mij als klant maken dat ik de dealer een hoog cijfer geef.

Service
Andre van Kester (Kwintheul)
26/04/2017
10

Komt afspraken goed na , vriendelijk behandeld

Service
Anoniem
20/04/2017
10

prima dealer zeer tevreden

Service
Anoniem
19/04/2017
8

Ik denk dat door geven van kapotte onderdelen niet ver meld worden
Aan de importeur van Toyata, oa een kapotte air conditioning by een
Km stand van 19000. Wel een op gave van de reparatie prijs bij verniewing
Ongeveer 400 euro

Service
Jan Hoogenraad (´s-Gravenzande)
19/04/2017
10

Alles was prima geregeld conform afspraak.
Keurige ontvangst, ik voelde mij welkom.

Service
Theo de Brabander
19/04/2017
8

Ik vind een acht (8) een hoog cijfer!

Service
Willem Nuijen (Hoek van Holland)
19/04/2017
9

Zeer tevreden

Verkoop
P de Brabander (Poeldijk)
18/04/2017
10

De service van Beukers is super. Als je belt weet men precies wie je bent en over welke auto het gaat. Kortom het is n fijne Dealer en staan gelijk voor je klaar

Service
E.van Wijk ('s-Gravenzande)
12/04/2017
8

Onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd,alleen werd de nogal afwijkende prijs die aan de beurt hing niet vooraf gecommuniceerd.

Service
L J Stokhof (Monster)
12/04/2017
10

Goede service en een prima contact met deze dealer

Service
Anoniem
10/04/2017
10

Ik kom al heel wat jaren bij Beukers. De medewerkers zijn altijd even vriendelijk en behulpzaam. Goed advies en een goede service, ook als de auto wat ouder is en niet direct duidelijk is waar het probleem zit. Zou niet willen ruilen voor een garage op de hoek (zelf niet voor een dealer die inmiddels wat dichter bij zit)!

Service
Arnold van Uffelen (Den Haag)
06/04/2017
10

Perfecte ontvangst en afhandeling

Service
Anoniem
05/04/2017
8

ik kom al een hoop jaren bij beukers 4 nieuwe outo,s gekocht ik ben er tevreden.

Service
Jan Nadorp ('s-Gravenzande)
05/04/2017
9

Als ik een 10 geef dan denk ik dat ze gaan verslappen omdat alles al goed is, maar ze hebben zeker een 10- verdient.

Service
Anoniem
23/03/2017
10

Leuk en goed geholpen. Megedacht over meest efficiente reparatie

Service
Arie Storm (Wateringen)
23/03/2017
10

Zakelijk-klantgericht-vriendelijk met medewerkers die hun vak verstaan.

Service
Dennis Berserik (Den Haag)
23/03/2017
10

De uitstekende service en super vriendelijk personeel zijn echte krachtpunten van deze dealer, na jaren trouw te zijn geweest aan een andere toyotadealer ben ik op aanraden van familie naar deze gegaan, had ik jaren eerder moeten doen, een warm en hartelijk welkom ... alles is bespreekbaar en alles loopt zoals is afgesproken... zeker een aanrader !!

Service
Anoniem
20/03/2017
8

De medewerkers zijn bekwaam, vriendelijk en meedenkend.

Service
Anoniem
20/03/2017
9

Snelle, deskundige en prettige behandeling tijdens mijn bezoek.

Service
a de zeeuw (s`Gravenzande)
16/03/2017
9

den goede service als je wat vraag krijg je meteen antwoord op je vraag met uitleg en zo hoort het ook .

Service
Eveline van Deventer
16/03/2017
7

Jammer dat het vochtprobleem van mijn auto de eerste 3 jaar niet gevonden werd. Dit was erg vervelend in de winter, de ramen bevroren aan de binnenkant.

Verkoop
Fam van der Loos (s Gravenzande)
16/03/2017
10

zeer tevreden over de service

Service
Thom Kooistra (Monster)
16/03/2017
9

Een prima bedrijf, zeer behulpzaam, vriendelijke mensen en terzake kundig.
Prijsopgave vooraf verschaffen zou beter kunnen.

Service
Hans van Emmerik (Kwintsheul)
10/03/2017
10

De dealer = Toyota, en Toyota = de dealer

Service
Anoniem
09/03/2017
10

Zeer goede service en vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
09/03/2017
10

Kwaliteit, servicegericht, klantvriendelijk en vertrouwen

Service
Anoniem
08/03/2017
9

Deze dealer denkt met je mee. Waar ga je naar toe deze vakantie, de remmen kunnen nog wel maar je gaat met een caravan een lange rit maken, dan is het verstandiger de remmen te laten vervangen. De dealer houdt zich aan gemaakte afspraken. Ze staan direct voor je klaar en luisteren naar wat je te vertellen hebt. Niet de goedkoopste, maar wel met een betrouwbare indruk. Waar voor je geld. Image dealer past bij image merk.

Service
Marjolein Broer (Poeldijk)
08/03/2017
10

Gezellige dealer , ze doen wat er belooft is , staan altijd klaar voor je , ook is er een persoonlijke benadering ze kennen je bij naam en ook de verkoop is vakkundige afdeling waar je spontaan geholpen word met je wensen en ideeen.

Verkoop
Gerton en Karin Scholtes (Westland)
02/03/2017
10

Toyota Beukers denkt helemaal met je mee. Het voelt heel vertrouwd. Duidelijke en eerlijke communicatie. Geen enge autoverkoop praatjes. Echt ouderwets, klant is koning!!

Service
G.W.Zuur (De Lier)
02/03/2017
9

Ik vind het gewoon een goede garage en de mensen zijn er vriendelijk.

Service
Annemiek den Dekker (Zoetermeer)
01/03/2017
10

Goede service en prijs/kwaliteits verhouding

Service
Dhr J.M Visser (Rotterdam)
01/03/2017
7

Tijdens de onderhoud werkzaamheden is de werkplaats niet toegankelijk voor e.v.t vragen over het gaande zijnde onderhoud.

Service
Ronald Dekker
24/02/2017
8

Hoog serviceniveau erg prettige garage

Service
Anoniem
22/02/2017
10

alles is gewoon goed, vriendelijk personeel

Service
Anoniem
22/02/2017
10

Prettige benadering van de medewerkers waarbij je eerlijk antwoord krijgt en niet voor verrassingen komt te staan.

Verkoop
Anoniem
22/02/2017
9

Prima service en uitleg. Klantvriendelijk.

Verkoop
Wim van Dijk (Poeldijk)
22/02/2017
9

Wordt altijd correct en soepel, snel geholpen. Krijg altijd zeer duidelijke informatie, kreeg dat ook bij Digo Schipluiden en Delft altijd. Ik rij al vanaf 1967 Toyota, en altijd zeer tevreden geweest.

Service
Anoniem
21/02/2017
9

Goede benadering receptie bij aflevering voor onderhoud van mijn auto..

Service
Anoniem
20/02/2017
9

Wij zijn erg tevreden in al die jaren dat wij bij auto bedrijf beukers b.v komen.
Ze kunnen ons al als we binnen komen heel leuk.

Service
Anoniem
15/02/2017
10

Ik heb een goed contact gehad aan de receptie, ik ben goed op de hoogte gehouden van het verloop en alle werkzaamheden zijn naar wens uitgevoerd!

Verkoop
J.A. Perlee (Den Haag)
15/02/2017
10

Het eerste wat mij opviel is de hartelijke sfeer bij het autobedrijf. Ik hoefde niet lang te wachten, maar werd meteen geholpen. Het aankoop proces, waarbij ik een bestaande auto inruilde, werd zeer eerlijk en openhartig gevoerd. Ik kreeg daarbij alle informatie beschikbaar die ik wilde hebben. De verkoopster nam uitgebreid de tijd voor mij, liep alle opties met mij door en gaf daarbij zeer vakkundig advies. De afspraken die wij maakten, werden allemaal netjes nagekomen. De aflevering van de nieuwe auto vond door dezelfde verkoopster plaats, waarbij zij alle onderwerpen die bij de auto van belang waren eveneens uitgebreid en vakkundig met mij doornam. Met betrekking tot mijn vraag over het soort winterbanden dat voor de auto nodig was, werd er een expert uit de werkplaats bijgehaald die mij prima advies gaf. Al met al was de hele aankoop een zeer prettige ervaring en zeker een aanrader.

Service
Mevr. M.W.Giesselbach van Zanten (Naaldwijk)
02/02/2017
10

Omdat ik altijd correct behandeld word , uitleg krijg wat voor reparatie/onderhoud er moet gebeuren en prijsopgave krijg. Of je nu de man achter de balie of de werkplaats aan de lijn krijgt, vriendelijk en dienstverlenend.

Verkoop
Paul de Brabander (Naaldwijk)
01/02/2017
10

Accuraat, volledig en tijdig, niets op aan te merken en voor iedereen aan te bevelen. Ik ben niet voor niets een Toyota adept, echter wel in combo met de dealer.

Verkoop
mevr. MJC Apers vd Laan (De Lier)
18/01/2017
10

Gewoon een steengoeie dealer!

Service
J.K. Richardson (Monster)
11/01/2017
10

De Firma Beukers in s' Gravenzande begrijpt wat een client verwacht. Vriendelijke bediening, goede service en een bedrijf dat een perfecte uitstraling heeft. Als Toyota dealer een aanwinst voor het Westland!

Service
L.m van Geest Verharen (S-Gravenzande)
11/01/2017
10

Prima garage ,vriendelijke mensen

Service
Anoniem
09/01/2017
9

Nette service en meedenkend met de klant.

Service
Piet Heintzberger ('s-Gravenzande)
15/12/2016
10

Ik ben al van 1979 klant, en als er iets niet eerlijk was dan was ik niet zolang klant geweest.Omdat ze eerlijk en alles met je bespreekt voordat ze ergens aan gaan beginnen.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
8

klantvriendelijk, behulpzaam en deskundig

Service
Anoniem
07/12/2016
9

Gastvrij onthaal in een prettige ruimte. Ook wanneer je, zoals ik, met een oudere auto komt. De service is professioneel, snel en eerlijk. Onverwachte gebreken worden telefonisch besproken met daarbij direct een prijsopgave.

Service
Lex van Eck (Den Haag)
01/12/2016
10

De dealer is een tien waard. Het is vertrouwen wat je voelt op de werkvloer tussen de mensen die daar werken. En vertrouwen wat je ervaart als klant.

Service
Dhr. A.C. Hoekstra (Den Haag)
23/11/2016
10

Wij zijn al acht jaar klant en geen énkele keer teleurgesteld. De receptie en werkplaats zijn zeer klantgericht, vriendelijk en betrouwbaar. Als gewacht kan worden op de reparatie is de wachtruimte confortabel en kan je met een keuze aan kranten, bladen, warme drank en vrije WiFi de tijd aangenaam doorbrengen.

Service
Theo Strik. (Oosteinde 106 a Den Haag.)
20/11/2016
9

Vriendelijke begroeting en krijg altijd de juiste aandacht die van toepassing is.

Service
Anoniem
18/11/2016
9

Alles klopt bij deze dealer tijdens mijn bezoek

Service
Anoniem
18/11/2016
7

de werkplaats liet mij auto staan een ander ging voor en ik kon wachten

Service
dhr Plugge (Poeldijk)
18/11/2016
10

goede service

Service
Anoniem
16/11/2016
8

klantvriendelijk, behulpzaam en deskundig

Service
Anoniem
19/10/2016
8

ik ben vriendelijk en accuraat geholpen

Service
Ben van Zanten ('s-Gravenzande)
28/09/2016
8

Goed, netjes, betrouwbaar

Service
Anoniem
22/09/2016
9

ik ben gewoon super tevreden.

Service
E Los (Pijnacker)
21/09/2016
9

Na korte periode bij andere Toyotadealer weer terug bij Beukers. Zij weten wat service is, klantgericht en helder advies, en ik heb daadwerkelijk vertrouwen in dit advies. Niet het gevoel dat zij extra zaken voorstellen die niet nodig en mij extra kosten zouden opleveren. Top bedrijf.

Service
Bea Wolthuis-van Dijk (Brielle)
14/09/2016
10

Ik ervaar al jaren een hele goede service. De medewerkers zijn erg vriendelijk en verstaan hun vak.

Service
Fam alders (hoek van holland)
31/08/2016
9

wij zijn zeer te spreken over beukers

Service
BRANDENBURG Harry (Den Haag)
24/08/2016
10

Omdat ALLE AFSPRAKEN EN GOEDE SUGGESTIE ALTIJD WORDEN GEGEVEN

Service
Dhr. M.G.A. Wolthuis (Brielle)
17/08/2016
10

Dealer is betrouwbaar. Vriendelijk en vakkundig personeel.
Afspraken worden nagekomen. Kortom zeer tevreden.

Service
a.j.v.leeuwen (berkel en rodenrijs)
03/08/2016
9

goede service

Service
Anoniem
27/07/2016
8

10 vind ik te perfectionistisch en 8 is een zeer goede waardering van het bedrijf, maar dat wist ik al jaren!

Service
Anoniem
14/07/2016
8

Prettig en duidelijk geholpen!

Service
E.F. de la Croix (Den Haag)
13/07/2016
9

Ik voel me als klant erg welkom. Hier werken mensen met een gastvrije en klantvriendelijke uitstraling.

Verkoop
Rianne van Deursen (Den Haag)
13/07/2016
10

Zeer klantvriendelijk met een goede service. Eerlijk en betrouwbaar!

Verkoop
J.H.M.SMITS (S-GRAVENZANDE)
11/07/2016
10

ik kom hier al heel wat jaren en ben altijd netjes en correct behandeld

Verkoop
Amber de Gier ('s-Gravenzande)
06/07/2016
10

De dealer biedt een uitstekende service aan, het personeel is heel erg vriendelijk en bij het afleveren van de auto kreeg ik ook nog een prachtige orchidee mee. Een aantal dagen later werd er contact opgenomen of ik tevreden was en "Ja, dat ben ik!".

Service
Anoniem
06/07/2016
8

Ben tevreden.

Verkoop
Marian van Zelst-Griffioen (Sprang Capelle)
29/06/2016
10

Zeer goede service, en heel erg klantgericht, duidelijke uitleg over het gehele aspect en hulpvaardig

Verkoop
Jan v. Leeuwen (Monster)
28/06/2016
10

Persoonlijk contact goede service en dat al 40 jaar lang

Service
C. Baart (Delft)
27/06/2016
10

Men neemt initiatieven, denkt met je mee, komt de gemaakte afspraken correct na en de medewerk(st)ers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam!

Service
Bertina (Den Haag)
23/06/2016
10

Vriendelijk, duidelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
22/06/2016
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
15/06/2016
9

Wij rijden sinds een jaar of 6 Toyota en konden voor onderhoud terecht bij deze dealer, ook al hadden wij hier onze Toyota niet gekocht. Ze denken erg met je mee. "Deze/dit reparatie/ onderzoek is niet nodig, kost je alleen maar veel geld." en "Dit zou ik eerder laten doen, omdat je met een caravan lange afstanden rijdt." Je wordt tijdig op de hoogte gebracht van extra onkosten en deze komen overeen met de vooraf geschatte onkosten. Je wordt vriendelijk ontvangen en ze staan meteen voor je klaar. Wachten kan, maar je kunt ook een fiets of auto meekrijgen. wij hebben een goed gevoel bij deze dealer. Ook telefonisch staan ze voor je klaar. Wij hadden problemen met de caravansspiegels en hebben vanuit Frankrijk telefonisch hulp gezocht, en gekregen. Kortom een dealer waar wij vertrouwen in hebben.
Fr

Verkoop
Rob De Backer (Schiedam)
15/06/2016
9

Ik zou een 10 willen geven, want ik ben zeer vriendelijk en correct behandeld, echt wat een klant mag verwachten, echter mijn ervaring is alleen nog maar bij deze dealer de aankoop van een nieuwe Toyota, nog geen verdere contacten gehad met eventueel de werkplaats o.i.d., vandaar de 9. Maar vooralsnog een prima dealer.

Service
Dhr M Eekman (DE Lier)
14/06/2016
10

Goede service and correcte afhandeling

Service
Anoniem
10/06/2016
9

Ik kan er altijd op rekenen dat alle werkzaamheden netjes, goed en snel worden uitgevoerd. De ontvangst is altijd vriendelijk en de facturen overzichtelijk en conform de prijs opgaven die er voor staan.

Service
Anoniem
08/06/2016
8

Het is een goede en betrouwbare garage.

Service
G.Borsboom (monster)
08/06/2016
9

ik ben zeer tevreden over de bandeling en de service

Verkoop
Anoniem
06/06/2016
10

Uitstekende service rond de aankoop van de Toyota RAV4 Hybride

Verkoop
Anoniem
01/06/2016
10

Sorry, maar autodealers hebben een 'reputatie'. Bij deze dealer werken mensen waarbij je het gevoel krijgt, dat je ze 100% kunt vertrouwen

Service
marja lagerwij (monster)
25/05/2016
9

Wij zijn erg netjes geholpen, en het is een erg goed bedrijf, fijn om mee zaken te doen, als je iets heb dan helpen ze je gelijk.
De service is erg goed, ze staan de klanten goed te woord.

Service
Patty Autar (Poeldijk)
25/05/2016
9

Een fijne dealer, je wordt er goed geholpen. alleen jammer dat je auto niet even door de wasstraat gehaald word. Dit was vroeger normaal dat je hem schoongemaakt terug kreeg.

Service
G Hasper (den Haag)
24/05/2016
9

Allesis goed geregeld

Verkoop
Piet van der Helm ('s-Gravenzande)
18/05/2016
8

Verkopers voelen goed aan wat klanttevredenheid bekent.

Service
Aad van steennis (S-Gravenzande)
11/05/2016
10

Al tientallen jaren klant en nooit problemen gehad.

Verkoop
Anoniem
11/05/2016
10

Klantvriendelijkheid, duidelijkheid, volledigheid, eerlijkheid

Verkoop
Anoniem
09/05/2016
10

Ik ben zeer tevreden

Verkoop
Liliane Priem ('s-Gravenzande)
09/05/2016
10

De service is goed, kundig en vriendelijk personeel, dealer dicht in de buurt.

Service
Anoniem
04/05/2016
9

Ik ben erg tevreden over de dealer

Service
Anoniem
29/04/2016
8

ze doen het netjes , en op reparaties niets op aan te merken
ik zou het wel prettig vinden als mijn auto gewassen en al weer klaar staat na een beurt

Verkoop
Anoniem
29/04/2016
8

Klantgericht, goede service.

Service
P.Veening (Wateringen)
29/04/2016
9

Goede service en komen eerlijk over!!

Verkoop
Zier Beekhuizen (Naaldwijk)
22/04/2016
10

word goed geholpen

Service
John Wijnmalen (s'Gravenzande)
20/04/2016
8

accu vorige keer niet goed nagekeken

Service
Louis van Dam (Den Haag)
20/04/2016
10

eerlijk, persoonlijke benadering, geeft een familie gevoel en een goede service

Verkoop
Mevrouw Geelen (Monster)
20/04/2016
9

Een prettige sfeer, geen opdringerige verkopers. Men laat je in alle rust kijken. Duidelijke uitleg van de nieuwe auto. Prettig contact ook per email en telefoon.

Service
AM van den Ende (Naaldwijk)
14/04/2016
10

Goeie service en fijn personeel

Service
Anoniem
07/04/2016
9

vriendelijk en professioneel, koffie staat klaar

Service
Leo J. Stokhof (Monster)
07/04/2016
10

Omdat ik er goed en vriendelijk geholpen wordt .

Service
Anoniem
05/04/2016
10

Ik kan geen minpunten verzinnen. alles perfect

Verkoop
Anoniem
05/04/2016
10

We zijn zeer prettig en vakkundig geholpen.
Prettige sfeer in showroom.
Alles was keurig en snel geregeld.

Verkoop
Anoniem
30/03/2016
9

Geen klachten top service

Service
hans markowski (den haag)
30/03/2016
8

goede prettige contacten, je wordt herkend als client

Verkoop
Stef (Schiedam)
30/03/2016
10

Goede en ervaren mensen die je een goed gevoel geven . Dat noem ik een topdealer

Service
R Custers (Maassluis)
24/03/2016
9

Correct en netjes geholpen.

Verkoop
Anoniem
17/03/2016
10

goede betrouwbare garage die het beste voor zichzelf maar ook voor de klant wil.

Service
Eric van Wijk ('s-Gravenzande)
16/03/2016
9

goede service, prima kwaliteit/prijs verhouding

Service
Mevr. C. de Ruiter
16/03/2016
10

Goede service, duidelijke afspraken.

Verkoop
jl van der hoeven den held (maassluis)
11/03/2016
10

fijne sfeer goed luisteren de tijd nemen om naar je te luisteren en te helpen

Service
Joke van der brug (Den Haag)
09/03/2016
9

Alles klopt gewoon, de afspraken, vooraf geïnformeerd over noodzakelijke reparatie etc.

Service
Anoniem
02/03/2016
9

vriendelijk goede service en vakmanschap

Verkoop
Anoniem
02/03/2016
9

prima service, prettige sfeer en personeel

Service
Anoniem
02/03/2016
9

Duidelijke en vriendelijke service. Prijs kwaliteit verhouding prima.

Verkoop
Joke Toering - Leerdam (Maassluis)
02/03/2016
9

de steun bij pech met de vorige auto en totale afhandeling groots !

Service
G.W.Zuur (De Lier)
26/02/2016
9

Vriendelijke mensen en ze luisteren.

Service
Ria Kok (,s-Gravenzande)
26/02/2016
8

goede en snelle service, vriendelijk personeel

Service
Anoniem
24/02/2016
9

Goede service, er is contact opgenomen over een bijkomende reparatie die vervolgens voor een uitermate redelijke prijs wordt uitgevoerd.

Service
Anoniem
17/02/2016
8

klantvriendelijk en komen afspraken na

Service
dhr. I. de Jong ('s-Gravenzande)
17/02/2016
10

Goede auto's, prima service, vakbekwame en vriendelijke mensen

Service
Dhr. P. Van Dijk (Zoetermeer)
17/02/2016
10

Snelle en goede service, koffie bon aangeboden om tijd te doden bij de buren!

Service
N de Lijster Brienen (Hoek v Holland)
11/02/2016
9

gewoon goed ik ben tevreden

Service
a de zeeuw (s`gravenzande)
10/02/2016
10

men staat altijd klaar als je wat te vragen heb en je woord meteen geholpen

Service
Rik Berendse (Delft)
10/02/2016
10

al jaren teveden en nooit het gevoel dat ik teveel moet betalen of dat er onnodige reparaties uitgevoerd worden

Service
Anoniem
03/02/2016
9

Zeer betrouwbaar

Verkoop
Bert van der Veer (Vlaardingen)
03/02/2016
9

Fijne en prettige van benaderen, niet opdringerig en dat alles in goede sfeer.

Verkoop
FAMILIE JAGER (LEIDSCHENDAM)
01/02/2016
10

We zijn enorm vriendelijk ontvangen, ze nemen de tijd voor je. Een proefrit werd gelijk aangeboden. We hebben een prima inruilprijs voor onze andere auto gekregen. De aflevering van onze nieuwe auto was echt geweldig. Onze volgende auto zullen wij daar zeker weer kopen.

Verkoop
Marjolein van Anrooij (Poeldijk)
28/01/2016
10

Deze dealer is al jaren een vertrouwd adres voor veel mensen uit de omgeving en met een no-nonsens houding naar de klanten, ze doen wat ze zeggen en zijn zeer klant vriendelijk.

Service
Hans Wittenberg (Naaldwijk)
27/01/2016
9

Het is een klantvriendelijk bedrijf met goede service.

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
10

Super mensen,niets te veel en heerlijke koffie!!!

Service
Kok Vermeulen (Bergschenhoek)
21/01/2016
10

Klantvriendelijk en deskundig personeel.

Verkoop
Charlot Collignon (Vlaardingen)
20/01/2016
10

Fijn geholpen, duidelijke afspraken, welke werden nagekomen.

Service
R. Vermin (Monster)
20/01/2016
8

Zeer klant vriendelijke en mee denkend

Service
Van uffelen. LG (Den haag)
20/01/2016
9

Zeer tevreden

Service
Dhr. Joop. W. Berserik (Poeldijk)
14/01/2016
9

Omdat ik goed geholpen bent en ik kon blijven wachten.en gezellig met iemand heb kunnen kletsen onder een kopje koffie en misschien nog eens een andere auto aan te schaffen.
Ik ben 35 jaar vracht auto chauffeur geweest toen moesten wij alles zelf repareren. ik zou bij gelegenheid wel eens onder auto een kijkje willen
nemen. Ik zou graag willen dat er een kamera in de spiegel gemonteerd kon worden.

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
10

Correct en betrouwbaar

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
10

Goede behandeling tijdens de verkoop en bij aflevering.

Verkoop
Cor Broekman (Maassluis)
13/01/2016
9

Omdat ik daar goed ben geholpen

Service
f v dmeer (naaldwijk)
13/01/2016
6

staat je op te wachten en maak er gelijk werk van

Service
Mevrouw L .M van Geest Verharen (S-Gravenzande)
13/01/2016
10

Goede,klant vriendelijke garage bedrijf ,even weg geweest maar vliegens weer terug gekomen goede vergelijking gekregen

Service
P vd Hoeven (Monster)
13/01/2016
8

Erg vriendelijk personeel. Op tijd en in overleg wat er gebeuren moet aan reparaties. En lekker een koffiebon voor tijdens het wachten.

Service
H.J. (Harry) Brandenburg (Den Haag)
08/01/2016
10

Gezien dat de Toyota dealer voor mij op alle vragen een 10 scoort is het volstrekt logisch de dealer met een score van 10 te belonen.

Service
J.Dahmeijer ('s-Gravenzande)
08/01/2016
9

prima service,

Service
J.H.S. van Veldhoven (Naaldwijk)
06/01/2016
10

Een en al lof over Beukers Toyota. Alles was/is perfect in orde. Zelfs de koffie/cappuccino is geweldig. Daar kan menig restaurant of koffiebar een puntje aan zuigen.

Service
Anoniem
04/01/2016
9

Klantvriendelijke en snelle service

Verkoop
R. Kuijper, Remco Kuijper Onderhoud BV (Wateringen)
04/01/2016
10

De verkoopster was dienstverlenend en zij heeft de tijd genomen voor de verkoop van de Toyota Auris.
De uitleg van de leasevoorwaarden en de technische zaken was duidelijk en alle vragen die wij stelden zijn beantwoord met veel oprecht enthousiasme.

Service
Rianne van Deursen (Den Haag)
30/12/2015
10

Ik ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid binnen dit bedrijf!

Service
Rob moonen (Den haag)
30/12/2015
10

Prima service,vriendelijke medewerkers en uitstekende communicatie over de te berichten werkzaamheden.

Verkoop
Anoniem
28/12/2015
9

Professioneel, betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf.

Verkoop
Richard Ammerlaan (Monster)
28/12/2015
9

Het hele proces is ontspannen verlopen. Met vragen die ik had is goed omgegaan. Kortom een tevreden gevoel

Service
Anoniem
23/12/2015
9

de goede service

Service
Anoniem
23/12/2015
9

aardige mensen

Service
Anoniem
23/12/2015
9

Omdat ik altijd correct geholpen ben.

Verkoop
Rook M.J. (Bergambacht)
23/12/2015
9

Fijn bedrijf, service op orde

Verkoop
C.N. vd Dungen-Roelvink (Rotterdam)
16/12/2015
10

Klantvriendelijk, behulpzaam, eerlijk, meedenkend bij evt problemen

Service
Els Bruyn
14/12/2015
9

Prima service, afspraak is afspraak, je weet altijd waar je aan toe bent.

Service
Anoniem
03/12/2015
8

Betrouwbaar bedrijf met vriendelijke medewerkers, ze zijn niet de goedkoopste , maar goede service is ook wat waard !

Service
Anoniem
03/12/2015
9

Prima service, men werkte goed op tijd.

Service
Anoniem
02/12/2015
10

betrouwbaar en correcte bediening

Service
Anoniem
02/12/2015
9

prima service, vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Anoniem
02/12/2015
9

prima mensen, prima garage, beleefd en vriendelijk, ze weten je naam en waar je voor komt (als het een afspraak is)

Service
Cees Beuman (De Lier)
02/12/2015
8

ik heb het volste vertrouwen in deze garage

Service
Theo de Brabander (Kwintsheul)
02/12/2015
8

Ik ben zeer tevreden en vind een 8 een goed cijfer!

Service
Anoniem
30/11/2015
10

Aandacht en goede zorg voor klant en auto.

Service
Anoniem
30/11/2015
9

Ik ben een tevreden klant.

Service
Dhr. van Eck van der Sluijs (Den Haag)
26/11/2015
9

Uiterst klantvriendelijke benadering en tevens levert men een goed advies bij vragen. Men heeft tijd en neemt tijd voor je.
Snelheid van werken in garage en ook meedenken in de vorm van advies over eventuele vervanging.
Kortom de prijs- kwaliteitverhouding en de persoonlijke behandeling in bij Beukers s'Gravenzande prima en zoals ik gewend ben als jarenlange toyota rijder.

Service
p g westhoff (s,gravenzande)
23/11/2015
10

goede surfis goede mensen bij balie alles zeer korrect

Service
Dhr. J. Ramdas (Monster)
19/11/2015
9

Ik vind dat de medewerkers zeer klantvriendelijk en behulpzaam zijn. De werkzaamheden waren goed uitgevoerd.

Service
Mevr. Martijn (Den Haag)
17/11/2015
10

Vriendelijk en deskundig personeel. Er worden geen reparaties gedaan zonder overleg. Er wordt gedaan wat beloofd is, inclusief garanties.

Verkoop
Dhr van Ree (De Lier)
16/11/2015
9

goede service en zeer correct geholpen

Service
Marjet van der Wel (Poeldijk)
16/11/2015
8

Altijd correct geholpen en te woord gestaan.

Service
Arie Storm (Wateringen)
11/11/2015
10

Klantgerichte en zakelijke benadering. De balie medewerker denkt met het maken van de afspraak mee. Als voorbeeld deze keer.
APK keuring en winterbanden wissel. Balie medewerker gaf zelf aan. "Als u wilt dan kan het in één keer." Met geschatte opgave van de wachttijd. Het oude luchtfilter werd keurig getoond en ik werd opmerkzaam gemaakt op het feit dat de dak attene aan vervanging toe was.Deze is vervangen.

Service
Arie Storm (Wateringen)
11/11/2015
10

Klantgerichte en zakelijke benadering. De balie medewerker denkt met het maken van de afspraak mee. Als voorbeeld deze keer.
APK keuring en winterbanden wissel. Balie medewerker gaf zelf aan. "Als u wilt dan kan het in één keer." Met geschatte opgave van de wachttijd. Het oude luchtfilter werd keurig getoond en ik werd opmerkzaam gemaakt op het feit dat de dak attene aan vervanging toe was.Deze is vervangen.

Verkoop
marja lagerwij (monster)
09/11/2015
9

goede service, geduld, alle uitleg, ze nemen alle tijd voor alles.

Service
Jan van Leeuwen (Monster)
28/10/2015
8

Jarenlange goede relatie. Indien er probleempjes zijn worden ze goed en snel opgelost

Verkoop
Dhr. J.A.M. de Jager ('s-Gravenzande)
22/10/2015
7

vanwege mijn onvolledige antwoorden die van groot belang zijn.

Service
Jeroen blokland (Hoek van holland )
21/10/2015
8

Ben tevreden over deze dealer

Service
Anoniem
12/10/2015
9

goede service

Verkoop
Jan Lanza (Den Haag)
07/10/2015
10

Zeer goede voorlichting en uitleg.
Prima begeleiding tot en met aflevering auto.

Service
Theo Strik (Oosteinde 106 a, den Haag.)
05/10/2015
9

Het personeel is uiterst vriendelijk en tegemoetkomend, bij kleine problemen wordt er snel een oplossing aan gegeven.

Service
Peter van Dijk (Zoetermeer)
30/09/2015
10

Deskundig advies en zeer prettig en correct in de omgang.

Service
Leen van den Hamer (Den Haag)
23/09/2015
10

Prima service, vakbekwame monteurs en uiterst vriendelijk personeel.

Verkoop
Ruud sinke (2691nw s gravenzande)
23/09/2015
10

38 jaar Toyota Klant Bij deze dealer en Doen Ook Mond open Als de Inporteur Je laat Barsten

Service
Anoniem
16/09/2015
8

Toyota Beukers is nog een echt familiebedrijf waar je geen nummer of kenteken bent en dat spreekt mij bijzonder aan.

Service
Anoniem
16/09/2015
10

Prettige ontvangst aan de balie.Over onderhoud zeer tevreden.
Enige minpunt vind ik de zware besturing van de Yaris.

Service
Hr. C.Hartgring (Den Haag)
16/09/2015
10

buitengewoon vriendelijk personeel en je voelt je er welkom.

Service
Anoniem
14/09/2015
10

Uitstekend vakmanschap, reparaties en service. Ik kan altijd onmiddellijk terecht als er iets met de auto is.

Service
H. Nales ('s Gravenzande)
11/09/2015
10

Adequaat reageren en helpen. Verleent goede service.

Verkoop
Jeroen Daniels (Maassluis)
11/09/2015
10

fijne mensen om mee samen te werken

Service
Menno Verkade (Maasdijk)
11/09/2015
9

Gewoon een perfecte dealer,nog nooit problemen gehad.

Service
Tp de vree (Hoek van holland)
11/09/2015
8

Ben tevreden met de dealer.

Service
Wim en Janny van Staalduinen (Wateringen)
11/09/2015
9

De manier waarop je wordt behandelt bij binnenkomst en verdere afhandeling.

Service
Mw. T. Jouvenaz (Monster)
26/08/2015
9

prettige uitstraling, grote afspraak betrouwbaarheid, goede prijs-kwaliteit, prima persoonlijke service

Service
Anoniem
25/08/2015
9

Men was duidelijk,advies was goed en omdat ik niet uit de buurt kwam was het vervangend vervoer gratis.De auto was nieuw,fris en heerlijk om in te rijden.Kortom gewoon goed.

Service
Anoniem
20/08/2015
9

Vriendelijke mensen, oplossings gericht prettig geholpen

Service
Anoniem
20/08/2015
9

sevice en klant vriendelijk

Verkoop
Anoniem
19/08/2015
9

Goed geholpen. Goed meegedacht. Goede service.

Service
Anoniem
17/08/2015
10

Ik zou niet weten wat er beter zou kunnen. Ik ben op alle punten, die voor mij relevant zijn, zeer tevreden over dit autobedrijf.

Verkoop
Anoniem
06/08/2015
9

prima service.

Service
gerard kers ('s-Gravenzande)
05/08/2015
9

Vriendelijke medewerkers, goede service, betrouwbaar bedrijf.

Service
Martin van Holstein (Den Haag)
05/08/2015
10

Vanwege de goede service en klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
03/08/2015
9

Kan er altijd snel terecht op alle gebied, altijd uitstekend geholpen

Service
Anoniem
29/07/2015
10

prima dienstverlening en zeer correcte behandeling door de medewerkers

Service
Anoniem
29/07/2015
9

Geweldige service en een positief behulpzaam team.

Service
Anoniem
27/07/2015
9

vriendelijk personeel, klantgericht, goede service, betrouwbaar

Verkoop
Ada Schoenmeijer (Hoek van Holland)
22/07/2015
10

correcte behandeling ,goede uitleg,

Service
Dhr. H.A.M. Schalke (Naaldwijk)
22/07/2015
10

Omdat de directie en zowel het personeel van de receptie als werkplaats mij vriendelijk, vakkundig, sympathiek, integer en eerlijk benaderen en ontvangen.

Service
Andre van Kester (Kwintsheul)
15/07/2015
10

goed

Service
Louis van Dam (Den Haag)
15/07/2015
10

Beukers werkt goed, is eerlijk en betrouwbaar en klantvriendelijk.

Verkoop
Dhr. R. Petri (Rijswijk)
13/07/2015
10

deskundig, klantvriendelijk, goede inruilprijs

Service
Anoniem
08/07/2015
10

uitstekende service, deskundig uitgevoerde reparaties, juiste adviezen, lekkere koffie!

Verkoop
Anoniem
08/07/2015
10

Vriendelijk, betrouwbaar, professioneel, goede en duidelijke uitleg.
Bij vragen, welke dan ook, kun je bij hen terecht en wordt je vriendelijk te woord gestaan en geholpen ( terug gebeld).

Service
fvdmeer (naaldwijk)
08/07/2015
6

goed maar duur

Service
J. Bakker (Den Haag)
08/07/2015
10

Het zijn MENSEN die hulp bieden.

Service
Tom Kofman (Wateringen)
08/07/2015
10

Perfecte service en dit niet als incident, maar als routine door de jaren heen!

Verkoop
Aad en Jeannette van den Ende (Poeldijk)
06/07/2015
10

Van de verkoop tot de aflevering en de naservice perfect gehandeld

Service
Hugo Smid (Hoek van Holland)
24/06/2015
8

Vooral de vriendelijkheid van het personeel en de vakmanschap

Service
Anoniem
17/06/2015
10

helemaal top zoals het hiet geregeld word ik ben een heel tevrede klant.

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
9

Goede service, zeer professioneel geholpen gedurende het koopproces.

Service
Anoniem
17/06/2015
10

bedrijf wat voor zijn klanten en zijn auto's staat zonder verassingen.

Service
j van der loos (sGravenzande)
17/06/2015
8

wij zijn zeer tevreden en rijden al 32 jaar Toyota van deze dealer.

Service
Arie Ouwendijk ('s-Gravenzande)
03/06/2015
10

Ik kom graag bij dit bedrijf en ben heel tevreden over hun.

Service
Peter Verbraeken (De Lier)
03/06/2015
9

Als je bij deze dealer komt wordt je altijd keurig netjes geholpen, altijd aangesproken met mevrouw en meneer (ook al geef je aan dat dit niet hoeft).
Recent geleden voor een schade aan de auto bij de dealer geweest, en de auto is weer keurig netjes hersteld en compleet schoon gemaakt van binnen en van buiten.
Eigenlijk zijn ze een tien waard, maar die geef ik niet zo snel.
Kortom, ik ben een zeer tevreden klant.

Verkoop
G.Hasper (den Haag)
01/06/2015
9

Alles is naar wens verlopen

Service
Joop van der Nol (Monster)
27/05/2015
9

Alles is vriendelijk en correct afgehandeld

Service
R. Petri (Rijswijk)
27/05/2015
10

Service gericht, kundig.

Service
Arjen van Reeven (Naalwijk)
20/05/2015
9

Wordt altijd goed en ter zake kundig geholpen.

Service
P.Bothof (Schiedam)
18/05/2015
8

Een hartelijke ontvangst. Indien nodig een leenauto, zoals afgesproken. Tijdens de onderhoudsbeurten mij bijtijds informeren en adviseren inzake extra noodzakelijke reparaties of meerwerk. Al met al, een correcte benadering naar de klant.

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Ik kom er altijd en twijfel er nooit over om naar een andere te gaan. Ze zijn betrouwbaar en eerlijk.

Service
Ton Verheij (Naaldwijk)
13/05/2015
9

vriendelijk !!

Service
Ton Verheij (Naaldwijk)
06/05/2015
9

vriendelijk !!

Service
Anoniem
30/04/2015
10

tevrede

Service
Anoniem
29/04/2015
8

Goede service,correcte behandeling

Service
a de zeeuwq (s`Gravenzande)
09/04/2015
10

men doet wat men zegt en de klant vriendelijkheid dat is het

Service
Anoniem
09/04/2015
10

vriendelijke ontvangst, goede uitleg vd werkzaamheden.

Verkoop
Jannie van den Ende (Naaldwijk)
09/04/2015
9

Goede service vriendelijk personeel

Service
Arie Storm (Wateringen)
01/04/2015
10

Medewerkers zijn klantgericht en de werkzaamheden worden naar tevredenheid, met een goede prijs kwaliteitsverhouding, verricht.

Service
dhr l sietsma (s gravenzande)
01/04/2015
9

tot nu zeer tevreden

Service
Anoniem
31/03/2015
9

Altijd goed geholpen , prima service , goede afspraken .

Service
Anoniem
25/03/2015
10

Een prima bedrijf met zeer vriendelijke, behulpzame en professionele medewerkers. Je weet vooraf waar je aan toe bent. Met vertrouwen laat je je auto daar onderhouden.

Verkoop
Peter Kok ('s-Gravenzande)
19/03/2015
8

Wij zijn al 18 jaar klant en 3 toyota's verder en altijd zeer tevreden over de auto's en ook over de dealer.

Service
Rob zonneveld (schiedam)
17/03/2015
9

Zeer goede ervaring en tijdens het wachten van een beurt konden wij koffie drinken bij de intratuin.
Ook de showroom word vaak veranderd

Verkoop
Frits van Hemert (Den Haag)
09/03/2015
10

Ik was al bekend met de dealer. De verkoper heeft zich zeer positief en deskundig opgesteld. Hij heeft met veel aandacht en geduld, met mij alles uitvoerig besproken. Heeft echt alles gedaan om het mij naar de zin te maken.
Kortom een prettige ervaring. Ook de onthulling van de nieuwe auto heeft veel indruk op mij gemaakt

Verkoop
Anoniem
05/03/2015
10

ben al jaren klant heb de afgelopen 5 nieuwe autos gekocht altijd de goede service en persoonlijke behandeling

Service
Johan de Waard (Maassluis)
05/03/2015
9

Eerst een kapot achterlicht, kan gebeuren na 5 jaar, werd direct verholpen. 3dagen later een grote beurt, was zo afgesproken, prima verzorgd. Volgende dag omdat ik er toen 1 zag staan weer een nieuwe Yaris gekocht. Perfecte service, alles werd keurig verrekend! Wat mij betreft nooit meer een andere garage. Bedankt! (En vooral garagepersoneel ).

Service
Anoniem
04/03/2015
9

Goede en betrouwbare dealer

Service
J.Dekkers (Monster)
25/02/2015
9

snel goed en precies zo als afgesproken

Service
Anoniem
18/02/2015
9

Prima serves. Altijd goede behandeling. Mijn auto wordt goed onderhouden. Als er extra kosten gemaakt worden wordt ik eerst op de hoogte gebracht.

Service
Matthilde Van der Hout (Monster)
18/02/2015
9

goede service, vriendelijk, aandacht enz enz

Service
MJP van der Have (Naaldwijk)
18/02/2015
8

Goede service, eerlijk behandeld

Service
Wout Vink (den Haag)
12/02/2015
9

Ik ben zeer goed ontvangen en mijn auto is prima af geleverd.

Verkoop
Anoniem
11/02/2015
10

Het is mijn tiende Toyota en allen hier gekocht. Dat zegt genoeg over de wijze hoe zij met mij als klant in alle jaren zijn omgegaan.

Verkoop
Anoniem
11/02/2015
8

goede contacte

Service
Anoniem
05/02/2015
8

Goede uitleg, men neemt de tijd voor de klant. Goede service, de dealer zit al jaren op deze locatie. Dat is niet voor niets !

Service
C.w. Van Rooyen- Gerlach (Den Haag)
04/02/2015
10

Beleefd, betrouwbaar, aardig, deskundig en behulpzaam personeel.

Service
Robert F.S. van der Staaij (Den Haag)
04/02/2015
10

Prima personeel, prima service, prima entourage en nooit vervelende verrassingen inzake reparaties

Service
Harry Brandenburg (Den Haag)
29/01/2015
10

Dealer is zeer deskundig in zijn uit te voeren werkzaamheden en kan de uit te voeren werkzaamheden goed, duidelijk en kort toelichten. De receptie is altijd te bereiken en is goed geïnformeerd en ik kan met al mijn kritische vragen terecht. Ik heb ook een goede ervaring met de reparatie van onze tenttrailer welke kortsluiting gaf een (1) dag voor onze vakantie. De monteurs hebben dit direct en vakkundig verholpen en kon onze vakantie alsnog veilig en op tijd beginnen. Alle Hulde de firma Beukers

Service
Anoniem
28/01/2015
6

De door ons gemelde gebreken zijn niet naar tevredenheid verholpen en/of er is ons geen alternatief geboden. Personeel is wel erg vriendelijk.

Service
Dhr. J. van de Wetering (Den Haag.)
22/01/2015
10

Vooral de persoonlijke benadering spreekt mij erg aan.

Service
Alleblas (Monster)
21/01/2015
8

betrouwbaar

Service
Dhr. J.A. Wittenberg (Naaldwijk)
21/01/2015
9

goede service.

Service
L.m van Geest Verharen (s-Gravenzande)
21/01/2015
10

goede service ,vriendelijk altijd gastvrij.

Service
Anoniem
14/01/2015
9

Vier maanden geleden een tweedehands auto gekocht. De verkoop is zeer netjes afgehandeld. Er waren nog een paar kleine dingentjes die ik graag aangepast wilde hebben. Als ik tijd had mocht ik meteen even langsrijden en dan zouden ze er direct naar kijken. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
12/01/2015
8

Vriendelijke mensen, goede service. Nu nog wifi in de wachtruimte.

Service
Tanja Wieme (Naaldwijk)
09/01/2015
8

Goede en duidelijke service, je wordt snel geholpen.

Service
Anoniem
07/01/2015
10

Wat mij erg aanspreekt aan autobedrijf Beukers is dat ik echt het gevoel heb dat ze heel goed nagedacht hebben over hoe ze de klantervaring zo optimaal mogelijk kunnen krijgen. Dit geldt zowel voor het verkoopproces als voor de receptie en werkplaats. Bij veel andere autobedrijven heb ik het gevoel dat je in een vreemde wereld binnenstapt met bijvoorbeeld gladde, ongeïnteresseerde of nonchalante verkopers. Een bezoek aan autobedrijf Beukers is wat dat betreft een stuk leuker en ik ga er dan ook met plezier naartoe.

Verkoop
Kok Vermeulen (Bergschenhoek)
05/01/2015
10

Klantvriendelijk, betrouwbaar en deskundig en een goede inruilwaarde

Service
Luc Mieremet ('s-Gravenzande)
30/12/2014
9

Altijd prima service. Plezierige ontvangst, overleg waar nodig, goede communicatie. En vertrouwen in de technische afhandeling, gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring met deze dealer.

Verkoop
Dhr. J. Heemskerk (Kwintsheul)
23/12/2014
9

prima service, goede begeleiding

Verkoop
Familie BArtels (Vlaardingen)
16/12/2014
9

Een zeer integere klantvriendelijke dealer, waar je nog echt geholpen wordt! Ondanks afleverings problemen die veroorzaakt waren door een logistieke fout bij Toyota hebben ze alles op alles gezet om de auto nog voor onze vakantie af te kunnen leveren.
Allle medewerkers van autobedrijf Beukers bedankt voor jullie inzet om dit nog op tijd te kunnen bewerkstelligen!

Service
DHR C Beuman (De Lier)
11/12/2014
7

als we bespreken wat er gedaan moet worden en alles loopt volgens afspraak is het prima

Service
Peter van Dijk (Zoetermeer)
09/12/2014
10

Vakkundig, goede service/kwaliteit, prettige sfeer, duidelijk afspraken.

Service
Dhr. C. Baart (Delft)
04/12/2014
10

De dealer is in mijn beleving gewoon de beste garage die ik ooit heb gehad!

Service
Louis van Dam (Den Haag)
03/12/2014
9

Eigenlijk is alles oke bij deze dealer waar wij al zo'n kleine 30 jaar komen!!

Service
Anoniem
02/12/2014
9

10 is voor de meester ;>)))

Service
C.Hartgring (Den Haag)
02/12/2014
10

Buitengewoon vriendelijke ontvangst en fijne medewerkers je wordt prima geholpen.

Verkoop
Dhr. B.J. van der Vlist (Maassluis)
02/12/2014
8

Klantvriendelijkheid en eerlijke voorlichting

Service
dhr. vd Kloet (Nootdorp)
02/12/2014
9

Prettige dealer waar ik al jaren kom en drie auto's heb gekocht. Nemen de tijd, kennen je bij naam, komen afspraken na. Kortom, een verademing na veel andere dealers. Rijd er rustig een half uur voor om.

Service
p westhoff (s,gravenzande)
02/12/2014
9

prima servie,s

Service
Anoniem
01/12/2014
9

Perfecte service!

Verkoop
Anoniem
12/11/2014
9

Goede service en gemoedelijk personeel

Verkoop
Dhr. J.v.d.Zouwen (Vlaardingen)
12/11/2014
8

Ontvangst vriendelijk. Uitgebreide informatie Tevreden over voorgestelde inruilwaarde van oude auto

Verkoop
p hogerwerf (hoek-van-holland)
12/11/2014
7

het is niet zoo dat ik de dealer 100%hoeft tegeven.

Service
Heer À. P.de Groot (Monster)
28/10/2014
9

Hoop nog een paar jaar tekunnen rijden met deze auto.

Verkoop
Anoniem
27/10/2014
9

Goede service.
Klant vriendelijk.
Weten waar ze over praten.

Verkoop
Anoniem
27/10/2014
9

Eerlijk, betrouwbaar, redelijke inruilprijs

Service
Anoniem
27/10/2014
9

Prima

Service
Anoniem
22/10/2014
1

prijs/kwaliteit verhouding zeer slecht

Service
Anoniem
21/10/2014
8

Men is behulpzaam, klantvriendelijk en al er iets afwijkends is aan de afspraak wordt er telefonisch contact opgenomen. Thuisbrengservice is ook prettig.

Service
Anoniem
21/10/2014
7

Onderhoudsbeurt is uitgevoerd zonder 'gedoe'.

Verkoop
Gitte Wessteijn (Naaldwijk)
21/10/2014