Beoordelingen 

747 commentaren van in totaal 747 beoordelingen
Service
Dhr.Vink
08-11-2019
10

Goede service en betrouwbare Dealer.

Verkoop
Mario Meurer ( Den Haag)
07-11-2019
10

Voor alle goede service en zorgen en klantvriendelijk en warm welkom van mij een 10+.

Service
J.Baaren&A.denDulk
23-10-2019
10

Omdat wij tot nu toe tevreden zijn. Voor t eerst hebben wij onze eerste Toyota een Prius bij een echte dealer, dus bij Beukers, gekocht en hem daar ook in onderhoud gehouden. Nu voelen wij ons echt volwassen. Ipv voorheen hier en daar een auto kopen met alle problemen van dien. Daarbij nog dit; mijn man had wensenlijst oa geen hybride etc. Nu zou hij niet anders meer willen. En het is dat we ( in vakanties) soms ver Duitsland in gaan. Anders zou hij ooit een elektrische Toyota willen. Voorts een pluim voor de altijd vriendelijke receptie en dank aan de mensen van de werkplaats door wiens expertise wij ons safe on the road voelen.

Service
Dhr. E. Otterloo
23-10-2019
10

Een van de beste autobedrijven in het Westland (en zelfs daarbuiten). Vriendelijke, behulpzame receptie, degelijk vakwerk in de werkplaats, eerlijk en betrouwbaar. Je wordt er altijd prima geholpen. Vrienden van ons zijn al jaren geleden verhuisd van 's-Gravenzande naar het midden/oosten van het land, maar geven nog steeds hun auto bij Beukers in onderhoud, na wat teleurstellende ervaring in de omgeving waar ze nu wonen en rijden daarvoor ca. 250 km vice versa. Dat zegt toch wel iets over dit bedrijf.

Service
Mevr. Wieberdink (Honselersdijk)
23-10-2019
9

Heb weinig of geen klachten over dit bedrijf.

Service
Fam. H. Martijn (Den Haag)
22-10-2019
10

prima bedrijf met vriendelijke en betrouwbare mensen bij de receptie en werkplaats.

Service
Mevr Buijs (S-gravenzande)
18-10-2019
9

Goede service

Service
Wijnand Lock (Heenweg)
16-10-2019
9

Goede ervaring nu en in het verleden met het bedrijf. Klant wordt goed behandeld. Fijn contact

Verkoop
Fam W J Chardonnens (Den Haag)
09-10-2019
9

Staan altijd meteen voor je klaar. 100% service gericht

Service
Kok Vermeulen (Bergschenhoek)
09-10-2019
9

Niets mis mee. Uitstekende service en geïnteresseerd personeel

Service
B.J. van der Vlist
09-10-2019
9

Betrouwbaar en vriendelijk zijn twee kernwoorden.

Verkoop
Robert Eilbracht (Westland)
03-10-2019
3

Over de verkoopadviseur niets meer dan lof. Hij heeft het echt uitstekend gedaan. Echter, na de aankoop van de auto een tweetal nare ervaringen gehad. Ten eerste drie aanwezige zichtbare schades op mijn gloednieuwe Toyota. Daarna een stevige aanvaring gehad met de schademanager van het gelieerde schadeherstelbedrijf, die het blijkbaar de normaalste zaak van de wereld vindt om mijn persoonlijke gegevens en foto's van mijn nieuwe auto met vriendjes te delen. De eigenaar/dealer zelf, heeft helaas tevens geen punten verdiend, doordat hij met name het laatst vermelde feit op een zeer onprofessionele manier heeft opgelost. Jammer van alle negatieve energie, die verloren is gegaan, terwijl het kopen van mijn nieuwe auto een feestje had moeten zijn. Een gemiste kans, Toyota Beukers B.V.

Service
Peter Scholtes
03-10-2019
10

zeer vriendelijke meedenkende mensen bij service balie. Nota na APK-onderhoud was conform inschatting, voor extra zaken ben ik snel op de hoogte gebracht. Na mijn melding van zeer agressieve vlekken veroorzaakt door vogelpoep, werden deze kosteloos verwijderd, wat een service.

Service
Edith Fohlinger de Krom (Hoek van Holland)
03-10-2019
10

Fijne betrouwbare dealer.

Service
Mevr. Westendorp (Monster)
26-09-2019
8

Men is zeer duidelijk, goede uitleg en altijd bereid om mee te denken.

Service
Fred Schmale (‘S-Gravenzande)
26-09-2019
9

Prima service, vakkundige medewerkers, vriendelijk, goede communicatie.

Service
H. van Gaalen (Den Haag)
23-09-2019
10

Altijd een vriendelijke en fijne ontvangst.

Service
B van Dam (Maasdijk)
23-09-2019
10

Vriendelijk en deskundig advies.

Service
Hans Wittenberg (Naaldwijk)
23-09-2019
9

Ze zijn klantvriendelijk en je krijgt goede service.

Verkoop
Reginald Brouwer (Den Haag)
20-09-2019
10

Super geholpen juiste kennis en goede service.

Service
Koos Versteeg (Monster)
04-09-2019
6

Dit kwam door het probleem bij aankoop en niet bij de service.Hierdoor kwam er een nogal groot financieel probleem met de andere dealer.

Service
a.j.v.leeuwen (berkel en rodenrijs)
04-09-2019
9

prettige samenwerking bij de uitvoering van de opgave van mijn problemen

Service
Jeanet van Antwerpen (Vlaardingen)
03-09-2019
10

Zee goede service

Service
Henk Witteman (Den Haag)
03-09-2019
10

Dit autobedrijf heeft een hele prettige uitstraling. Niet alleen het personeel is ontspannen en geconcentreerd aan het werk maar ook de klanten zijn tevreden. Iedereen weet waar hij / zij aan toe is want alles wordt afgestemd met de klant. Zeer goede service!

Verkoop
Fam Jager (Leidschendam )
30-08-2019
9

Dit is onze 4e auto en we zijn super tevreden over de service bij Beukers. Zal zeker niet de laatste auto zijn die wij hier kopen. Gewoon TOP.

Service
J.K. Richardson (Monster)
21-08-2019
10

De Firma Beukers heeft een uitstekend bedrijf, met prima vakmensen. De showroom heeft een sfeervolle uitstraling, waar een klant vriendelijk en goed wordt geholpen.Ook bij een simpele vraag of kleine reparatie is geen enkele moeite te veel. Toyota mag heel tevreden zijn deze dealer, wij hopen dat dit bedrijf nog tot in lengte van jaren mag blijven.

Service
Rob De Backer (Schiedam)
14-08-2019
10

Vriendelijk personeel, je wordt echt gewaardeerd als een klant en niet als een nummer. Uitstraling van het bedrijf is aantrekkelijk en binnen overzichtelijk. Receptie heeft een goede en ruime desk waar meer klanten tegelijk geholpen kunnen worden, dat zie je niet bij alle dealers.

Service
Leo Hoogenraad (‘s-Gravenzande)
09-08-2019
9

Komen afspraken na en gemaakte bedragen zijn juist. Bedrijf heeft een prettige uitstraling

Service
rob zonneveld (schiedam)
07-08-2019
9

zeer tevreden over de gang van zaken. Zowel over de aankoop tot de eerste beurt

Service
Hr D van Battum
07-08-2019
9

Goede service en ik word hier altijd correct en goed geholpen. Reparaties worden goed en vakkundig uitgevoerd.

Service
F.Overkleeft (Monster)
31-07-2019
9

prima service

Service
Piet Heintzberger ("s-Gravenzande)
31-07-2019
10

Iedereen die je tegen komt van monteur tot receptie medewerkers en verkopers zijn altijd even vriendelijk en positief.

Verkoop
R. Westerbaan (Papendrecht)
31-07-2019
9

Precies wat je van een goede dealer mag verwachten: van het begin tot het einde een een al passie en aandacht voor het merk en de klant!

Verkoop
A brienen (Hoek van holland)
26-07-2019
8

Service is goed

Service
Hhr Lies Visser (Vlaardingen)
24-07-2019
10

gewoon een prima garage met vriendelijk personeel

Service
Nieuwland (Den Haag)
24-07-2019
9

Bij de aankoop, de aflevering en de service zijn we erg tevreden

Service
leo van Leeuwen (Zoetermeer)
24-07-2019
9

prima service, vriendelijk en deskundig personeel en altijd een lekker kopje koffie

Service
H. J. Smit (Hoek van holland)
24-07-2019
10

Goed en adequate

Verkoop
E. Kroes
23-07-2019
8

Prettig contact, goed geïnformeerd en klantgericht geholpen. Dik tevreden

Verkoop
Vincent Hazelaar (‘s-Gravenzande)
23-07-2019
10

Beukers is een open, eerlijke en transparante dealer.

Verkoop
Johan van Staalduinen (‘s-Gravenzande)
23-07-2019
9

Prima service en Beukers staat bij problemen altijd klaar om dit meteen op te lossen

Verkoop
A.M.H.van der Maarel (s Gravenzande)
23-07-2019
10

alles is perfect geregeld

Verkoop
Peter Verhulst (Den Haag)
23-07-2019
10

Goede services en zeer vriendelijk en deskundig personeel

Verkoop
Patrick Schermer (Voorburg)
23-07-2019
10

Zeer professionele behandeling van de klant met zeer goede kennis van zaken. De verkoopster was van alle zaken op de hoogte, waardoor ik met een goed gevoel de Toyota heb aangeschaft.

Verkoop
Fam. den Broeder
23-07-2019
10

Ze zijn zeer deskundig, behulpzaam en geven duidelijke uitleg en kunnen alle vragen goed en naar tevredenheid antwoorden.

Service
Dirk Kleijn
19-07-2019
9

Al jaren erg prettige relatie met deze dealer, goede medewerkers en vertrouwd adres.

Service
Fam van der Loos (s Gravenzande)
17-07-2019
9

tevreden over goede service en je word goed geholpen als er problemen met de auto zijn

Service
G van Steekelenburg
17-07-2019
10

zeer klantvriendelijk, deskundig en goede service, mooi schoon bedrijf en de koffie is prima!

Service
Johan de Waard
11-07-2019
9

Prima service, vanaf de aanschaf van mijn auto tot nu de eerste beurt. Geweldig. Snel,op tijd. Gedaan wat ze toezegden.

Service
A. List (Rijswijk)
11-07-2019
10

Een fijne Toyota-dealer met een uitstekende service.Ik kon zelfs dezelfde dag nog langskomen voor een APK terwijl ik de dag ervoor me vergist had in de datum en dus niet voor de beurt met APK was gekomen. Voor de beurt kon ik direct een andere afspraak maken.Ontvangst was prettig en ik werd goed op de hoogte gehouden hoelang het ging duren en toen bleek dat de ruitenwissers vervangen moesten worden kreeg ik een goede prijsopgaaf.

Service
Arjan (Den Haag)
04-07-2019
9

Goede communicatie

Service
J. Meenderink
04-07-2019
9

Goede service en lage kosten. Zeer klantvriendelijk.

Service
Ronald Vreugdenhil
21-06-2019
8

Zeer professionele auto garage en dealer. Erg tevreden over de service en het geleverde werk.

Service
Mevr.van den Akker
21-06-2019
10

Het maken van de afspraak ging gemakkelijk, alle werkzaamheden zijn goed uitgevoerd, het extra werk is overlegd met een prijsopgave erbij en na afloop was de rekening klaar en die werd netjes toegelicht. De auto zag er ook weer lekker schoon uit.

Service
Ada Kuyvenhoven (Maasdijk)
21-06-2019
8

Elke garage heeft zijn eigen structuren. Daar wil ik totaal geen invloed op hebben. Mijn verwachting is dat mijn Toyota naar eer en geweten een APK krijgt. Dat er gerepareerd wordt dat nodig is. Er is altijd telefonisch overleg. Het is fijn als personeel beleefd is. De uitstraling van de garage en personeel is goed. Ik kom er een moment opname van een jaar. Het is dan moeilijk te beoordelen. Naar mijn inzien op dat moment ervaar ik het als prettig. Een bedrijf dat een 10 verdient lijkt niet echt mogelijk. Dan zouden zij perfect zijn. Dat lijkt mij onwaarschijnlijk.

Service
W van den Akker (De Lier)
07-06-2019
10

Er wordt goed overlegd betreft de uit te voeren werkzaamheden, extra kosten worden overlegd en de medewerkers zijn zeer klantvriendelijk.

Service
Mariëlle de Beer (‘s-Gravenzande)
07-06-2019
10

Goede service, professioneel, betrokken, bellen altijd zelf om afspraak in te plannen voor APK of beurt. Altijd vriendelijk. Gewoon top!

Service
H Baron (Den Haag)
31-05-2019
9

Vakkundig personeel en snelle goede service ben al 20 jaar klant.

Service
Richard van der Kooij (Den Haag )
31-05-2019
9

Fijne dealer, wordt altijd vriendelijk geholpen. Laatst klein dingetje meteen geholpen zonder kosten. Persoonlijke benadering. Nog nooit onaangename verrassingen gehad.

Service
P de Brabander (Poeldijk)
27-05-2019
10

Garage Beukers is een goede garage zijn klantvriendelijk en kunnen de klanten bij naam. Ik ga daar altijd met n goed gevoel de deur uit.

Service
Dhr. D.B.Zitter. (Den Haag)
22-05-2019
10

Omdat zij heel goed zijn en ik heel tevreden ben.

Service
M.Weevers (Den Haag)
22-05-2019
10

Beukers toyota dealer en garage is super! Eerlijk en betrouwbaar. Dus een gouden 10 waard.

Service
L.J van Leeuwen
17-05-2019
9

Vriendelijk, klantgericht en goede service ook vanuit de werkplaats.

Service
Vermaas (Den Haag)
17-05-2019
8

Ik ben zeer tevreden over de Fa Beukers in s'GravezandeSinds 2003 ben ik een tevreden klant voor zowel de koop als onderhoud van mijn toyota.Alle afspraken worden probleemloos nagekomen en de onderhoudsbeurten kan ik zelfs op tijdafspraak Laten uitvoeren dus geen geregel nodig met vervangend vervoer ed hoewel ook dat probleemloos voor handen is.

Service
Dhr Henk Flinterman (Den Haag)
17-05-2019
10

prima dealer, altijd wordt er naar je huis gebeld als er iets extra's moet worden gedaan.de auto wordt altijd in prima staat na onderhoud daar geleverdde receptie ziet er mooi en verzorgd uitpersoneel bijzonder vriendelijk

Service
Jilles van Koutrik (Den Haag)
10-05-2019
9

DE uitstraling en de vriendelijkheid van het personeel geven naar aanleiding van de vorige vragen daar aanleiding voor. Alles werd correct en snel afgehandeld

Service
Fieret (Hoek van holland)
08-05-2019
8

Altijd goed gelopen

Service
Dhr M.Witte (Hoek van Holland)
03-05-2019
9

Goede service met duidelijke afspraken. Bij grotere reparaties thuis gebracht en opgehaald.

Service
Mevr. Wakker
03-05-2019
10

Personeel is inhoudelijk bekend met hun producten en weet op een prettige wijze mee te denken bij de voor ons juiste keuze type auto. Onderhoudsafspraken worden in tijd en kosten goed nagekomen.

Service
dhr. A.J. van Reeven (Naaldwijk)
03-05-2019
9

Ben uitstekend geholpen bij servicebeurt en schade-afhandeling door de zeer deskundig en klantvriendelijke receptionist, die meedenkt en proactief te werk gaat. Ik ben dan ook zeer content met de service van autobedrijf Beukers.

Service
Patricia Verhaar-van Roon (Den Haag)
24-04-2019
10

Alles klopt bij Toyota Beukers. Ik rijd er graag voor om, vanuit Den Haag Zuid-West. Zeer vriendelijke ontvangst en zeer behulpzame monteurs, zelfs als ik onverwacht met een 'dom iets' bij ze langskom. Goede service, m.a.w. alles klopt er. :)

Service
Louis van Dam (Den Haag)
24-04-2019
10

Een goede klantvriendelijke behandeling, met op z’n tijd een grapje en altijd tot een wederzijds tevreden oplossing indien nodig.Een echte dealer die de menselijke maat neemt als uitgangspunt.

Service
Dhr. E.E. Vennik (Monster)
18-04-2019
9

Al jaren klant en tot op heden geen negatieve ervaring.

Service
C. Baart (Delft)
10-04-2019
10

Uitstekende garage met vakkundige medewerkers.

Service
n.m.olsthoorn (naaldwijk)
10-04-2019
8

Geen klachten.

Service
A.vd Houwen. (sGravenzande)
10-04-2019
10

Ben zeer tevreden met auto Beukers kom hier al van af 1959 en rij Toyota van af 1968.

Service
Erwin Hazelaar (‘S-)
10-04-2019
8

Prettige klantvriendelijke benadering.

Service
Gerrit Zuur (De Lier)
09-04-2019
10

Ben zeer tevreden dus hoeft niet nader toe gelicht te worden.

Service
J.Buitelaar (Den Haag)
09-04-2019
10

Een zeer klantgericht en vriendelijk bedrijf.

Service
Jos van Erven ('s-Gravenzande)
09-04-2019
10

Prima bedrijf met medewerkers die zich zeer correct gedragen.

Service
Dhr. U. Renten (Maassluis)
09-04-2019
10

Correcte ontvangst en zeer klantvrienelijk. Kop koffie bij de naastliggende tuincentrum.

Service
W verduijn (naaldwijk)
09-04-2019
9

Omdat ik tevreden bent met de werkzaamheden.

Service
A. Nadorp-van Leeuwen ('s Gravenzande)
09-04-2019
9

Vriendelijke medewerkers. Deskundige medewerkers. Schone, aangename wachtruimte.

Service
E.G.M. Otterloo ('s-Gravenzande)
09-04-2019
10

Top bedrijf, waar ik al jaren met plezier kom. Vriendelijk behulpzaam en betrouwbaar.

Service
Mevr. de Ruijter (Den Haag)
09-04-2019
9

Altijd vriendelijk geduldig correct en zakelijk. Een leuke zithoek om op je auto te wachten zelfs kindvriendelijk.

Service
Mw a.de bruijn_ten berge (Den haag)
22-02-2019
9

De firma Beukers is gewoon mens ond er de mensen.

Verkoop
Paul en Helma van der Lans ('s-Gravenzande)
21-02-2019
9

Voelde alsof we al jaren klant waren.

Service
Mevr. D. Rang (Naaldwijk)
20-02-2019
9

Prima service, men wordt snel geholpen en altijd prettig te woord gestaan.

Service
Jager (Leidschendam )
14-02-2019
9

Altijd vriendelijk en service gericht.

Verkoop
Robert F.S. van der Staaij (Den Haag)
12-02-2019
10

Ben sinds 2004 klant bij Garage Beukers en altijd zeer goed geholpen. Zowel vanuit receptie , werkplaats als verkoop. Het is een open en gastvrije sfeer bij Beukers en alle het personeel heb ik als zeer vriendelijk en hulpvaardig ervaren. Heb met mij vorige toyota wat technische tegenslag gehad maar is met Beukers prima opgelost.Tot slot vind ik het prettig dat er altijd tijd is om een praatje en een kop koffie te drinken Prima.

Service
Teun de vree (Hoek van holland)
12-02-2019
9

Word netjes geholpen, ben teveden.

Service
Niek de Hoog (Monster)
01-02-2019
10

Fantastisch bedrijf met fantastische auto's en personeel. Prima service.

Verkoop
Sigurd de Jong (Naaldwijk)
01-02-2019
9

hele goede service doen extra moeite om te helpen

Service
Piet Heintzberger ("s-Gravenzande)
25-01-2019
10

40 jaar altijd correct behandeld altijd zijn ze de afspraken na gekomen.In die 40 jaar 3 a 4 directeuren mee gemaakt ,altijd goede contacten gehad.

Service
C.H.Boef (Hoek van Holland.)
25-01-2019
8

Auto aan geleverd voor een schade aan linker voorzijde, medewerker van Toyota Beukers vol begrip en (niet fijn) goede afspraken voor rep ,en verzekering (tegenpartij), na rep auto schoon en keurig afgeleverd

Service
Mevr. Harmsen
25-01-2019
10

-Vriendelijk en vlot geholpen-Mankementen werden direct gerepareerd zonder afspraak te hoeven maken.

Service
Dhr M van Dam (Voorburg)
23-01-2019
9

Bij dit bedrijf kom je als klant graag terug (zowel voor kopen en onderhoud), de mensen die hier werken zijn vriendelijk, mee denkend, behulpzaam, en bekwaam.

Service
Arie Storm (Wateringen)
23-01-2019
10

De klant/mens staat centraal. Klantgerichte benadering waarbij het zakelijk aspect op realistische wijze aan de orde komt. Binnen mijn netwerk breng ik mijn tevredenheid graag naar voren.

Service
A. h
23-01-2019
8

Vertrouwd bedrijf, goede service, heeft tijd voor de klant.

Verkoop
van Rijn (‘S Gravenzande)
18-01-2019
10

Vriendelijk, niet opdringerig, goed luisteren, aansluiten bij mijn vragen en behoeften. Eerlijk, actief en als ze iets niet weten dan zoeken ze het op en geven dit terug. Geduldig.

Service
dhr C van Veldhoven
18-01-2019
9

service is buitengewoon goed en persoonlijke benadering wordt erg op prijs gesteld

Service
Appels Frans (Naaldwijk)
18-01-2019
10

prettig en goede ontvangst.Voldeed volledig aan de verwachting. Zal zeker weer gebruik maken van dit bedrijf.

Service
Andre van Kester (Kwintheul)
16-01-2019
10

alles was goed

Verkoop
Ingrid ('--Gravenzande)
16-01-2019
10

Wij hebben 2 auto's, en in het verleden al vaak een auto gekocht daar. Altijd netjes behandeld, ze weten wie we zijn en denken mee met onze situaties. Zodra de auto's problemen hebben worden we direct geholpen.

Service
Kitty Kester ('s Gravenzande)
09-01-2019
9

Ons laatste bezoek betrof de wisseling van de accu, die de geest had gegeven. We konden gelijk terecht en tijdens een kopje koffie werd de auto direct gerepareerd. Prima service dacht ik zo.

Service
Fam. van Veldhoven (Naaldwijk)
04-01-2019
10

Bij Toyota Beukers ben je KLANT.

Service
Maarten Botterman (Rotterdam)
04-01-2019
9

Bij Autobedrijf Beukers kunt u rekenen op een betrouwbare service, en meedenken. Gewoon goed.

Verkoop
Robert Avanesi (De Lier)
03-01-2019
9

Vakmanschap, duidelijke afspraken, vriendelijkheid, bereikbaarheid, zijn de meest positieve eigenschappen die mij aanspreken.

Verkoop
Conny Prins ('s-Gravenzande)
21-12-2018
10

Goede ontvangst, prettige samenwerking, denken met de klant mee,klantvriendelijk, hartelijk, en goede after-sales.

Verkoop
Martin Noordam (s Gravenzande)
19-12-2018
10

Vanaf het eerste moment dat ik geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden bij inruil van de Auris, mijn vorige auto informeerde, werd ik op een open en prettige manier manier te woord gestaan en volledig geinformeerd.Prima ervaren

Service
Christine (Vlaardingen)
14-12-2018
0

De auto is niet goed gemaakt. Aan de telefoon werd niet aardig gedaan. Manager wilde dat ik het bedrag betaalde en vooral geen vragen stelde want ik moest betalen. Dat was wel de hoofdreden. Ondanks dat ik zei ik betaal maar kunt u nogmaals checken want hij kan niet goed schakelen

Service
Jl van der Hoeven
14-12-2018
9

Goede service goed luisteren beleefd personeel vriendelijk correct met tijdafspraken

Service
BRANDENBURG Harry (Den Haag)
14-12-2018
10

Nadat ik de auto voor de plaatsing winterbanden had aangeboden en dit ook weer door de firma Beukers was uitgevoerd heb ik de auto thuis neergezet. Helaas de binnen verlichting aan laten staan met als gevolg dat auto na het weekend niet startte !!! De firma Beukers gebeld die heeft direct gezorgd voor dat hulpploeg werd ingeschakeld ik hoefde slechts een half uur te wachten en de auto kon weer worden opgestart, omdat de auto nu bijna 8 jaar oud is en 173.000 km heeft gereden werd geadviseerd om de accu te vervangen wat de firma Beukers direct heeft gedaan.

Service
Dhr. H.Breugem
05-12-2018
8

Het is een goed bedrijf met uitstraling en past zich regelmatig aan.

Service
J.M. Bakker (Naaldwijk)
05-12-2018
10

Van aanmelding voor servicebeurt tot en met het afrekenen een zeer correcte behandeling. Duidelijke uitleg over datgene dat zou moeten gebeuren (met prijsopgave) en dan pas een vakkundige en snelle uitvoering. Kleine zaken (lampen verwisselen) worden als service gezien en worden niet gerekend. Ondanks dat de auto 165000 op de teller heeft gewoon “garantie” op de servicebeurt.

Service
Cor Hartgring (Den Haag)
30-11-2018
10

Fijne mensen prettig om mee te praten en erg behulpzaam.

Service
B van Dam (Maasdijk )
30-11-2018
10

Vriendelijk geholpen en goede nazorg na aankoop.

Service
Han Willebord (Maassluis)
30-11-2018
8

Receptie doet werk prima, de werkplaats geeft een beetje rommelige indruk. Als monteurs wat meer internet lezen (forums) zijn problemen wellicht eerder bekend en kunnen ze sneller (goedkoper voor de klant) opgelost worden. Luxe uitstraling showroom is mooi maar wellicht ook in werkplaattarief terug te vinden. Er wordt goed geluisterd, meegedacht en geadviseerd.

Service
Gerard van Halewijn
30-11-2018
10

Prima dealer.

Service
Eric Otterloo
23-11-2018
10

Dit autobedrijf behoort tot de top. Uiterst vriendelijk personeel, waar klant nog echt koning is. Prima onderhoud en service voor je auto.

Service
J.v.Nieuwkerk (Naaldwijk)
23-11-2018
10

Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
E.F. de la Croix
23-11-2018
9

De klant wordt gastvrij en correct behandeld. Aan de receptie wordt ook alle tijd genomen. We zijn al vele jaren zeer tevreden over onze bezoeken bij Beukers. Daar kan menig dealer nog wat van leren!

Service
De heer Lex van Eck van der Sluijs (Den Haag)
23-11-2018
10

Een cultuur van dienstbaarheid en altijd beschikbaar. Daar kan Louwman wat van leren!!

Service
Aad Borsboom (Poeldijk)
14-11-2018
9

Voor een acuut probleem met een band hoefde ik niet af te spreken maar werd ik direct tussendoor geholpen. Vooraf was de prijs duidelijk en alles ging zelfs sneller dan vooraf werd gezegd. Top toch!

Service
K Immerzeel (naaldwijk)
09-11-2018
7

Voor het eerst een cruiser gekocht bij Beukers dus nog weinig ervaring.

Service
H beckers
09-11-2018
6

Ruitensproeier vloeistof stond op de rekening terwijl ik er heen ging met een vol reservoir.

Service
Mevr. W. Luijben
02-11-2018
9

Vriendelijk personeel in elk onderdeel van het bedrijf en altijd gericht op een tevreden klant. Ik voel me welkom.

Service
H.A.M. Schalke (Naaldwijk)
02-11-2018
10

Een eerlijk betrouwbaar bedrijf. Een sympathieke hardwerkende ondernemer. Vakkundig onderhoudend personeel.

Service
Pc vd Vliet (Schipluiden)
02-11-2018
10

Goede service ,denken met je mee, goede bedrijfsuitstraling, een aanrader.

Service
AG Kuiper (Hoek van holland)
29-10-2018
9

Duidelijk en in mijn ogen goed bedrijf.

Service
Joop Vreugdenhil
29-10-2018
10

Gewoon een heel goede garage.

Service
P.H de Krom (Hoek van Holland)
29-10-2018
10

Mijn ouders waren al bij *** en altijd zeer tevreden een fijn en betrouwbaar bedrijf.

Verkoop
Remon
29-10-2018
10

Uitstekende service van een eerlijke dealer.En ja er bestaan eerlijke dealers !!!!

Service
B. de Jong (Den Haag)
19-10-2018
9

betrouwbaar, klantvriendelijk,

Service
Dhr Vellekoop
19-10-2018
8

Tevreden

Service
Jan Jaap Radius (Rotterdam)
17-10-2018
9

Prima service, deskundige toelichting, vriendelijke behandeling, geen kapsones ;-)

Service
Gerard Heppe (Poeldijk)
17-10-2018
6

Had vragen over het eventueel inruilen van mijn eigen auto.Via de receptie gelijk een gesprek met een verkoper gehad.Gaf mij alleen wat obligate antwoorden op het eventueel inruilen van de auto, welke ik zelf ook op jullie website had kunnen vinden.De verkoper was verder totaal niet geinteresseerd in het product, de auto, welke ik in wilde ruilen.De volgende klant, welk voor het kantoor zat te wachten, was waarschijnlijk veel meer waard.Ging met een ontevreden gevoel weg. Had eerder een klant aangebracht maar zou mij nu toch wel een keer bedenken.

Service
Van der Tol (Hoek van Holland )
17-10-2018
6

Dommel uitgehaald en op de vloer laten liggen. Motorkap was niet gesloten, werd gewaarschuwd door andere bestuurder.

Service
Dhr W.Vink
11-10-2018
10

Je wordt goed geholpen en krijgt goede informatie.

Service
Willem (Den Haag)
05-10-2018
9

Bedrijf levert prima werk en heeft een positieve uitstraling.

Verkoop
Jeffro Bindadin (Maassluis)
27-09-2018
8

Ben tevreden, alles naar wens geweest.

Service
H.a.Baron (Den Haag)
26-09-2018
10

Goed aardig vakkundig personeel.

Service
H Markowski (Den hasg)
25-09-2018
8

Prettige mensen, goed bereikbaar, komen afspraken na.

Service
Eric vdr. Vlies (Hoek van Holland)
19-09-2018
8

Goede afspraken.Duidelijke prijs afspraak.Correct en vriendelijk personeel

Service
Elma Toetenel-Ambags (Den Haag)
17-09-2018
10

goede service, zeer bekwaam en mooie showroom om te wachten op je auto.

Service
Ben Middendorp (Poeldijk)
13-09-2018
9

Alles bij ** is goed, maar aan mijn Toyota mankeert wel iets aan.

Service
H van Gaalen (Den Haag)
13-09-2018
10

al sinds 1999 zeer tevreden over deze dealer

Service
Torenstra (Monster)
13-09-2018
10

vriendelijk en terdege vakbekwaam

Service
W.J.van Staalduinen (Wateringen)
07-09-2018
9

De totale behandeling is goed

Service
Dhr. C. Baart (Delft)
05-09-2018
10

Klantvriendelijke behandeling en uitstekende vakmensen!

Service
Rob De Backer (Schiedam)
05-09-2018
10

Een betrouwbaar adres, goede uitleg bij aankoop van een nieuwe auto of de onderhoudsbeurten. Niets is teveel, elke vraag wordt beantwoord.Bij het onderhoud wordt je volledig op de hoogte gehouden bij eventuele gebreken (wat eigenlijk niet voor komt bij Toyota) en wordt duidelijk uitgelegd. Ik ben zeer tevreden met mijn Toyota en zeer tevreden met de dealer Autoberijf Beukers.

Service
Theo Strik (Oosteinde 106 a Den Haag.)
29-08-2018
10

De al eerder genoemde goed onderhoud, zo nodig probleemloos `n leenauto afgesproken wachttijden kloppen, een gezellige leestafel en een goed kopje koffie.

Service
Arie Boers (S-Gravenzande)
29-08-2018
9

Prettige om gaan en vriendelijk

Service
a.j.v.leeuwen (berkel en rodenrijs)
22-08-2018
9

vlotte bediening voor een redelijke prijs,en prettige omgang

Verkoop
Arend Pottjegort (Den Haag)
21-08-2018
10

Na 10 jaar Toyota te hebben gereden bij Louwman Kerketuinen, met vaak gedoe, en na 10 jaar niet als vaste klant te worden herkend bij het opstellen van een offerte die vervolgens niet wordt nagekomen, niet te worden nagebeld, een proefrit mogen maken van een half uur, enz, enz. was het binnenstappen bij Beukers vanaf moment 1 tot en met de aflevering één groot warm bad!

Service
J.C.W. de Vries (Den Haag)
15-08-2018
10

Service, professionaliteit en klantbenadering zijn perfect bij dit bedrijf.Mede door mijn ervaringen bij Autobedrijf Beukers zal ik altijd Toyotablijven rijden.

Service
Casper Prins (Monster )
15-08-2018
8

Ik had alleen van te voren een prijsopgave willen weten maar voor de rest ben ik tevreden

Service
Van Teijlingen
15-08-2018
10

Zeer klantgericht en behulpzaam en de service is uitstekend Persoonlijke benadering en men wordt serieus genomen met vragen.

Service
Dhr. A. Suurd (Den Haag)
15-08-2018
9

Ik werd goed geholpen en de medewerkers zijn erg vriendelijk.

Service
Loet Speksnijder (Hoek van Holland)
15-08-2018
10

vriendelijk personeel en een goede service

Service
Dhr. S.J. Paternotte (Naaldwijk)
10-08-2018
9

Een prima bedrijf met een uitstekende service

Service
Ronald verkolf (Naaldwijk)
08-08-2018
9

Prettige garage

Service
Dhr. J.Buitelaar (Den Haag)
08-08-2018
10

prima verzorgde showroom - goed contact - denken mee met de klant

Service
Nel van der Helm (Naaldwijk)
08-08-2018
10

Ze staan altijd voor je klaar of je nu komt om even je banden na te laten kijken of de ruitenwisservloeistof bijgevuld moet worden, geen probleem. Altijd tijd voor een praatje en een bakkie staat altijd klaar.

Verkoop
Francien Eijkelestam (Monster)
08-08-2018
9

Goed advies, maar jammer dat ik bij de aflevering een half uur moest wachten op de verkoper omdat hij telefonisch in gesprek was.

Service
J.k. Richardson (Monster)
08-08-2018
10

Geweldige dealer wat mensen en onderhoud betreft. Een echte aanrader voor iedereen.

Service
Sharif
06-08-2018
9

Vriendelijke te woord staan, wordt ook naar de klant geluisterd, open staan voor opmerkingen en vragen van mij als klant, persoonlijk contact. Goede voorwaarden bij het afgeven van de auto voor onderhoud. In het geheel een degelijke uitstraling!

Verkoop
M van der Wal (Arkel)
03-08-2018
9

Bedrijf heeft een mooie , professionele uitstraling, vriendelijk personeel

Service
E Spee (Monster)
01-08-2018
10

Uit stekend en be traubaar

Verkoop
Leen Kleyn (Wateringen)
01-08-2018
9

het is een goed autobedrijf we komen er al jaren , met goede vakmensen en service, we worden altijd goed geholpen het een fijn bedrijf ,maar daarom rijden we in een Toyota . en we hopen nog lang in een Toyota te kunnen rijden. we vinden Toyota een goede betrouwbare auto. dat is het dan .

Service
Leo van Leeuwen (Zoetermeer)
01-08-2018
10

Deskundig en vriendelijk personeel! Afspraken worden altijd keurig uitgevoerd! Koffie en krantje altijd aanwezig en aangeboden! Niets dan lof!

Service
Dhr. J.D. Jongsma (Den Haag)
01-08-2018
10

Al jaren een zeer tevreden klant van deze dealer (Beukers). Zowel mijn occasions als nieuwe Toyota's werden er prima onderhouden. Receptiepersoneel is zeer klantvriendelijk. Ook het incidentele contact met het management wordt zeer gewaardeerd.

Service
P.Wakker
01-08-2018
8

Klantvriendelijk en duidelijke afspraken die worden nageleefd.

Service
jan crauwels (monster)
26-07-2018
10

klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar

Service
H. J. Smit (Hoek van Holland )
24-07-2018
10

Mooie en overzichtelijke zaak schoon netjes

Service
1
18-07-2018
9

Zeer acuraad en prettig

Service
Patrick Gronsveld (Wateringen )
18-07-2018
10

Goede service, fijn personeel! Je wordt geholpen als klant en niet als een nummerr. Top!

Service
Loof/Clement ('s- Gravenzande)
18-07-2018
10

Super dealer.Goede sevice.Een dikke pluim voor Beukers.

Service
a de zeeuw (s`Gravenzande)
17-07-2018
10

ik ben al 50n jaar klant bij firma beukers en altijd zeer goed geholpen dus waarom zou ik veranderen van garage , je krijg er een vertrouwens band met de firma .

Service
Mevr. B. van Rest (Monster)
12-07-2018
10

Het is een familiebedrijf, waar de klant te maken krijgt met deskundig en vriendelijk personeel en vermoedelijk ook het principe hanteren: De klant is koning! Ben er al jarenlang, tot volle tevredenheid, klant.

Service
Fam. Van der Veer
11-07-2018
9

Vriendelijk personeel en goede service.

Verkoop
Evert Kerdijk (Heemskerk)
11-07-2018
9

Vriendelijkheid en behulpzaamheid niet opdringerig

Service
J. (Den Haag)
09-07-2018
9

Zeer goede ontvangst en duidelijk in het maken van afspraken en tijden die ook worden na gekomen.Vlotte en correcte afhandeling

Verkoop
sharmaine zuijderwijk (poeldijk)
09-07-2018
8

bekende dealer en de dealer voor het westland voor toyota

Service
Dhr. H.J. Brandenburg (Den Haag)
29-06-2018
10

Deskundig advies, goede werkafspraken die volledig worden nagekomen. Prettige behandeling door medewerkers.

Service
A Lock v d Giessen (Gravenzande)
28-06-2018
10

Ik ben al 30 jaar klant bij beukers tot volle tevredenheid is er een kleinigheid word er direct naar gekeken en verholpen altijd vriendelijk met een praatje en koffie

Service
Wim Geleijnse (Monster)
27-06-2018
9

Fijne garage kan altijd zo binnen lopen al is het maar voor een bak koffie

Verkoop
K Immerzeel (naaldwijk)
27-06-2018
7

ten eerste 7 is een dikke voldoende enhogere cijfers kan ik pas beoordelen na een aantal jaren betreffende onderhoud een klein voorbeeld als mijn auto onderhoud nodig heeft verwacht ik gartis een auto om naar huis te rijden dat was bij mijn vorige garage dijkstein wel zo.maar misschien ben ik te veel verwend

Verkoop
berendse bom (wateringen)
26-06-2018
9

Alles oke

Service
Vermaas (Den haag)
20-06-2018
9

Ik ben sinds 2003 klant bij Beukers en ben altijd goed geholpen zowel bij aankoop als onderhoud.Altijd goed advies en meedenkend over de uit te voeren werkzaamheden.

Service
Mevr. Burger (Naaldwijk )
20-06-2018
8

Het is een goede dealer. Je wordt goed en vriendelijk geholpen.

Service
Dhr. R.Goard ('s-Gravenzande)
13-06-2018
9

Toyota service waar je tevreden weer terug kan komen !

Service
Arie Storm (Wateringen)
06-06-2018
10

Klantgericht en dit start al bij het binnenkomen. Goed vakmanschap in een prima prijs kwaliteit verhouding.

Verkoop
Eric en Petra (Monster)
06-06-2018
9

Ik ben over het geheel zeer tevreden over de dealer. Hun klantgerichtheid is perfect, maken goede duidelijke afspraken. Bij het ophalen van de auto nam de verkoper de tijd om alles helder en duidelijk uit te leggen. Voor ons was het kopen van een hele nieuwe auto best een bijzondere ervaring. We kochten voor het eerst van ons leven een hele nieuwe auto. Hoe leuk vonden wij het dat de verkoper na een klein weekje belde of de Toyota beviel. De attentie die wij kregen bij het ophalen van de auto vonden wij een was een blijk van waardering waard.Aandachtspunt is wel dat je goed de afspraken op papier zet ivm inruil van je oude auto, dit was de andere verkoper vergeten compleet te noteren.

Service
mevr. T.van Wingerden (Den Haag)
01-06-2018
10

Toyota Beukers is een betrouwbare dealer die de werkzaamheden goed uitvoert en zeer klantvriendelijk is.Ik ben al een tijd klant en alles gaat naar volle tevredenheid.

Service
M. Westerduin (Wateringen)
29-05-2018
10

duidelijkheid encorrect

Service
Gerrit (Monster)
24-05-2018
9

Goede service bij brengen en afhalen van de auto en met de eruocare pas ook goedkoper dan een reguliere garage en ANWB!

Service
Cor Haaring
23-05-2018
9

Het is een prima autodealer c.q. garagebedrijf met deskundige vriendelijke medewerkers.

Service
Miriam Vis (den haag)
18-05-2018
8

probleempje met het spuitwerk en dat is goed opgelost

Verkoop
Fam.Hendriks (‘S-Gravenzande)
17-05-2018
10

Goede service , aardige mensen en een eerlijk advies.

Service
G.Hasper (den Haag)
17-05-2018
10

Alles is prima verlopen

Service
Mevr. Van den Akker
14-05-2018
10

Ik ben erg tevreden over de service en de vriendelijkheid van de medewerkers van de dealer. Alles netjes op tijd uitgevoerd. Altijd de mogelijkheid van vervangend vervoer indien nodig. Dat spreekt mij erg aan.

Service
D.B.Zitter (Den Haag.)
09-05-2018
10

Het is een zeer prettig en behulpzaam autobedrijf.

Service
Anneke Dijkhuizen (Den Haag)
09-05-2018
8

Omdat ik altijd prettig geholpen wordt.
en de reparaties goed worden uitgevoerd.

Service
Rene Bosma ('s `Gravanzande)
08-05-2018
9

Erg fijn bedrijf. Vakkundig, correct, flexibel, klantvriendelijk, snel en duidelijk.

Verkoop
m.bal (hoek van holland )
02-05-2018
10

goede service, ze nemen de tijd voor je als klant en niet te vergeten goede koffie

Service
Dhr. M.G.A. Wolthuis (Brielle)
26-04-2018
10

Autobedrijf Beukers is al jaren mijn vaste dealer.Betrouwbaarheid, service en vriendelijkheid zijn de beste woorden om een korte omschrijving te geven.Zowel bij de verkoop als bij het onderhoud is goede service, vakmanschap en vriendelijkheid gewoon iets vanzelfsprekend.

Service
Dhr M.Witte
25-04-2018
8

Krijgt overal duidelijke uitleg over.

Service
Wim Witberg (Wateringen)
25-04-2018
9

Alles is gegaan volgens afspraak.

Service
Fam fieret (Hoek van holland)
19-04-2018
9

Fijne mensen prettig geholpen

Service
Astrid v.d. Berg
18-04-2018
9

Her personeel achter de balie is professioneel. De monteurs leveren goed werk af. Ook als je onverwachts hulp nodig hebt, staan ze voor je klaar.

Service
Johan van der Niet
18-04-2018
10

vakbekwaam, klantgericht, betrouwbaar, uitstekende service

Service
Barry de Haan (Den Haag)
18-04-2018
9

Bij ** word ik altijd op een vriendelijke en ontspannen manier geholpen. Er wordt eerlijke en transparante in formatie gegeven over de auto en het onderhoud.

Service
Jan Hoogenraad ('s-Gravenzande)
18-04-2018
10

Prima geregeld, je voelt je echt klant als je binnen stapt

Service
Mevr C.S.E van der Houwen (S Gravenzande)
18-04-2018
10

Je word altijd vriendelijk geholpen maakt niet uit waar voor je komt . Service is ook goed word altijd besproken met je.. Dat is wel fijn.Eens een Toyota altijd een Toyota wij rijden nu met 3 generaties bij Beukers.

Service
Matthilde van der Hout (Monster)
18-04-2018
10

een prima adres voor auto en mens. altijd tevreden, al 13 jaar weer inmiddels.

Service
Els Geelen (Monster)
12-04-2018
9

Prima service. Ik had tijdens de keuring geen vervang auto gevraagd maar wilde die toch... kreeg ik gelijk mee. Was geen probleem

Verkoop
Via-Max civieltechnisch adviseur
09-04-2018
8

Goede service

Service
Zier Beekhuizen (Naaldwijk)
09-04-2018
9

goede service

Service
Fam Visser (r Vlaardingen)
05-04-2018
10

Prima verkoop en werkplaats mensen

Service
M fool vd kruijk (Vlasrdingen)
05-04-2018
10

Altijd goed geholpen erg tevreden ondanks ik in de stad woon kom ik altijd terug naar het Westland voorMijn auto

Service
Robert F.S. Vander
04-04-2018
10

Al 14 jaar een zeer plezierige relatie met deze dealer. Een klant telt en doet er toe. Problemen worden adequaat aangepakt en de communicatie is altijd transparant.

Service
joop hitsert (hoek van holland)
28-03-2018
9

volmaakt bestaat niet

Service
Jan Duyvesteijn. (Naaldwijk.)
28-03-2018
10

Omdat het helemaal naar wens is.

Service
Annet en Wijnand Jager (Leidschendam)
28-03-2018
10

We worden altijd goed en vriendelijk geholpen. Men neemt de tijd voor je. TOP.

Verkoop
Mevr.G.van der Zwaan (Den Haag)
28-03-2018
8

Ik ben goed geholpen door de verkoper, goede adviezen en meedenkend.

Service
Eric Otterloo ('s-Gravenzande)
21-03-2018
10

Ik kom al jaren bij dit bedrijf en ben nog nooit teleurgesteld. Betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam.

Service
E.E. Vennik (Monster)
21-03-2018
10

Uitstekende klantenbehandeling en werkzaamheden aan het voertuig

Service
Hans (Monster)
21-03-2018
10

Prettige sfeer!Je wordt van te voren goed ingelicht wat ze gaan doen.

Service
Fred van der Veen (Den Haag)
21-03-2018
9

fijne garage, prettige behandeling

Service
Marco (Delft)
21-03-2018
10

Zeer tevreden omdat Toyota Beukers vriendelijke, meedenkende medewerkers heeft. Wij al jaren zeer tevreden zijn over deze garage.

Service
G.W.Zuur (De Lier)
07-03-2018
10

Vriendelijk en kundig personeel.

Service
Coby de Ruijter (Den Haag)
07-03-2018
10

Ik werd bij de balie keurig opgevangen en de koffiehoek heeft een leuke metamorfose ondergaan. Toen mijn accu het niet meer goed bleek te doen wat ik eigenlijk zelf ook al dacht werd mij dit keurig medegedeeld en wat de kosten waren. Kreeg ook een nieuwe krant mee.

Service
Marjolein van Anrooij (Poeldijk )
28-02-2018
10

fijn bedrijf waar de klant nog gerespecteerd word.

Service
Eric van Wijk ('s-Gravenzande)
28-02-2018
9

Goede service en reparaties worden snel en vakkundig uitgevoerd.

Service
Mevr. Geerets (Monster)
22-02-2018
10

Goede service en goede klantvriendelijkheid. Erg leuk was dat ik tijdens de keuring een koffiebon kreeg voor de Intratuin.

Service
Piet Heintzberger ("s-Gravenzande)
21-02-2018
10

Ik ben al jaren klant van Beukers en ben al die jaren keurig en netjes behandeld.

Service
Dennis Berserik (Den Haag)
21-02-2018
9

Goede service en snelle afhandeling van alle zaken, van tevoren prijs gekreken en kwam overeen met de rekening, enige minpuntje was toen ik de auto kwam galen de medewerker mij geen iantwoord kon geven op mijn vragen betreft de reparatie/onderhoud

Service
Wim van der Boom ('s-Gravenzande)
21-02-2018
8

Ik vind het een goede garage waar je goed behandeld word.

Service
dhr. w. van Rijmenam
15-02-2018
10

een betrouwbaar bedrijf met een prima service

Service
M.W. Giesselbach - van Zanten (Naaldwijk)
15-02-2018
10

Primaservice, vriendelijk personeel en goed advies, wat betr. de werkzaamheden, die gedaan moeten worden. Ik vertrouw helemaal op hun advies en volg deze dan ook op.

Service
Jan van Nieuwkerk (Naaldwijk)
14-02-2018
10

Top bedrijf. Vriendelijk personeel en fantastische service

Service
Mw Gerda Elizabeth van Hoorn Otto (Loosduinse Hoofdstraat 176 2552AL den Haag)
14-02-2018
9

De service is uitstekend en het personeel heel vriendelijk

Service
Ria van Bueren (Poeldijk)
13-02-2018
8

Ja, dat kan ik! Werd vriendelijk ontvangen bij receptie en werd gebeld dat reparatie remblokken en schijven noodzakelijk was, anders geen goedkeuring APK. ben alleen nog steeds ontevreden over navigatie systeem! Prijs is niet normaal!

Service
Mevr lL.M van Geest Verharen (S-Gravenzande)
24-01-2018
10

Goed,betrouwbaar ,vriendelijke mensen, en recht door zee.Je weet waar je aan toe bent

Service
Peter Zuiderwijk (Monster)
24-01-2018
10

Nog nooit meegemaakt dat mijn Toyota Prius niet wilde starten, en nog wel juist toen we op het punt stonden naar het ziekenhuis te moeten. Binnen de kortste keren stonden ze bij ons met een vervangende auto. Zij hebben er zelf voor gezorgd dat de auto bij de garage kwam. De accu moest worden vervangen. Hulde aan de jongens van receptie en werkplaats van Beukers voor hun snelle reactie.

Service
Jaap en Rosie de Groot ('s-Gravenzande)
24-01-2018
9

Wij zijn zeker al meer dan 25 jaar een tevrededn klant

Service
J. Bakker (Den Haag)
11-01-2018
8

Prima mensen voor de frekwente werkzaamheden.

Service
Robert Vermin (Monster)
10-01-2018
10

Ben zeer tevreden word altijd goed geholpen.

Service
Marcel (Voorburg)
10-01-2018
9

Dit bedrijf is professioneel en klant vriendelijk hier voel je zich gewaardeerd.

Service
Anoniem
02-01-2018
9

Altijd correct en plezierig geholpen Klantvriendelijk en betrouwbaar.

Service
Maarten (Rotterdam)
22-12-2017
9

Bij autobedrijf Beukers word ik altijd prettig ontvangen, en goed behandeld. In al de jaren als klant ben ik nog nooit verrast door onverwacht hoge rekeningen. Het is ook prettig om al die jaren dezelfde mensen tegen te komen - dat schept vertrouwen. Daarnaast wordt wachten nog prettiger omdat het mogelijk is om (op kosten van Beukers) een kopje koffie te halen in het naastgelegen tuincentrum.

Service
Anoniem
21-12-2017
9

Nette dealer met goede service, iedereen voelt zich welkom en wordt goed geholpen!

Service
Wilma verbree (Den haag)
20-12-2017
10

Mooie zaak. Goed personeel word er altijd goed en snel geholpen terwijl ik daar geniet van mijn heerlijke kop koffie die je daar krijgt aangeboden

Service
Anoniem
20-12-2017
8

goede service en aandacht

Service
J.J.M. Nadorp ('s-Gravenzande)
20-12-2017
9

Goede service en vriendelijke bediening.

Service
dhr.l.sietsma (s gravenzande)
14-12-2017
10

goede uit leg bij vragen

Service
Dhr. D.Zaalberg (Rijswijk ZH)
14-12-2017
10

Ben al meer dan 10 jaren vaste klant bij autobedrijf Beukers. Altijd zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en de correcte manier waarop zij mij als klant zijn tegemoet getreden.Kortom geen enkel minpuntje in de lange tijd dat ik daar klant was.

Service
Anoniem
13-12-2017
8

goede dealer, goede service

Service
Anoniem
06-12-2017
10

Als wij Beukers bellen voor een afspraak, is het noemen van een voornaam al genoeg. Inmiddels zijn we vijf Toyota's verder en rijden we graag een half uur naar Beukers voor een onderhoudsbeurt, terwijl er een veel grotere dealer bij ons om de hoek zit. Als er al iets is met de auto, wordt dat altijd snel, vakkundig en in goed overleg verholpen. Dat er nauwelijks personeelsverloop is, zegt al veel. Echt een topdealer!

Service
crauwels
06-12-2017
10

Klantvriendelijk, service, betrouwbaar en kleine reparaties tussendoor is geen probleem.

Service
Anoniem
06-12-2017
10

afspraak is afspraak

Service
Anoniem
04-12-2017
9

Prima organisatie met vakkundige medewerkers.

Service
Anoniem
01-12-2017
9

Uitstekende service, persoonlijke benadering van de klant, bekwame medewerkers en een contactpersoon die alles weet over jouw auto als je belt. De communicatie is goed, korte lijnen, beschikbaarheid medewerkers is in orde. Prettige sfeer.

Verkoop
Dhr.Pierre.H.C.Bové (Hoek van Holland)
27-11-2017
8

Ben na jaren tevreden bij Beukers.

Service
Cor Hartgring (Den Haag)
24-11-2017
10

buitengewoon goede behandeling

Service
A. Ammeraal (Monster)
22-11-2017
10

Toyota Beukers is een fijn bedrijf waar ze aandacht hebben voor de klant.

Service
Eric Otterloo
22-11-2017
10

Een perfecte garage/dealer waar je altijd vriendelijk en goed geholpen wordt.

Service
Anoniem
22-11-2017
10

klantvriendelijk en efficient

Service
Anoniem
15-11-2017
9

Vriendelijke communicatie en goede afhandeling.

Service
Anoniem
15-11-2017
10

Prima service, deskundig personeel, vriendelijke benadering, snelle reparaties, prijsopgave van tevoren indien nodig.

Service
J.B.Niesen (Den Haag)
08-11-2017
10

Kom hier al sinds 1983, dat zegt genoeg!

Verkoop
Anoniem
01-11-2017
8

Prima garage met prettige, deskundige mensen

Service
Arie Storm (Wateringen)
01-11-2017
9

De toegang tot het bedrijf kan wat beter, om deze reden net geen 10. Wat de klantvriendelijk benadering betreft en de wijze waarop de werkzaamheden worden verricht geef ik voor dit gedeelte een 10.

Service
Dick Schalke (Naaldwijk)
01-11-2017
10

Een zeer betrouwbare en eerlijke dealer.

Service
Joop Vreugdenhil (DEN HAAG)
01-11-2017
10

beukers is gewoon een goed AutobedrijfNavigatie van TOYOTA krijgt een 3 ook van de buurman een update is al veroudert jammer

Service
Sandra Onings
01-11-2017
8

Een erg fijne dealer die meedenkt met de klant!

Service
Anoniem
31-10-2017
10

Goede service, goede verklaring kosten.

Service
Dhr. A. Vellekoop (De Lier)
23-10-2017
10

Vriendelijk en correct.

Service
Loet Speksnijder (Hoek van Holland)
18-10-2017
10

hele fijne garage en leuk personeel

Service
Anoniem
11-10-2017
10

prima service

Service
Anoniem
11-10-2017
9

Ik ben zeer tevreden over autobedrijf Beukers voor de snelle en goede service.

Service
Anoniem
29-09-2017
9

goede ervaring

Service
Theo Strik (Oosteinde 106 a Den Haag.)
29-09-2017
10

Zeer betrouwbaar,vriendelijke benadering,werkzaamheden worden goed uitgevoerd.

Service
H Baron (Den Haag)
27-09-2017
9

Goede service en vakkundig personeel

Verkoop
Kevin van Holstein (Wateringen)
20-09-2017
9

Bij beukers word je hartelijk ontvangen en de verkopers zijn erg vriendelijk en kennis van zaken. Van aankoop tot aflevering erg tevreden.

Service
Anoniem
14-09-2017
9

Klantvriendelijk en goede service

Service
Anoniem
13-09-2017
10

Perfecte service!

Service
Anoniem
13-09-2017
10

Afspraak maken correctReparatie conform offerteSnelle reparatie met goede afloop

Verkoop
Arjan van Leur (Hoek van Holland)
13-09-2017
10

Fijne dealer, prettig personeel en uitstekende service

Service
Nel van der Helm (Naaldwijk)
11-09-2017
10

Ze staan je altijd bij met goede raad en zijn heel vriendelijk

Service
Leen Toet (Den Haag)
07-09-2017
9

Gewoon een fijne dealer, Prettige ontvangst, goede service en lekkere koffie terwijl je wacht

Service
Anoniem
06-09-2017
9

Goede service, snel. Vriendelijke en deskundige medewerkers.

Verkoop
J.K. Richardson (Monster)
06-09-2017
10

Dit is nog echt een familie bedrijf. De klant staat voorop en geen moeite is teveel. Afspraken komen ze stip na en de kosten zijn zeer reëel. Onze oude auto is naar onze dochter gegaan als tweede auto en die ziet er nog bijna als nieuw uit. Ook zij is als nieuwe klant bij de Fa. Beukers ingeschreven.

Service
Anoniem
31-08-2017
10

Uitstekend garage.Je krijgt wat je verwacht. Ik zelf kom uit Rotterdam.

Service
Anoniem
30-08-2017
9

Goede service persoonlijk en klantgerichto

Service
H. J. Smit (Hoek van holland)
30-08-2017
10

Altijd vriendelijk en klant vriendelijk mooie zaak en aardige mensen

Service
Anoniem
30-08-2017
9

Klantvriendelijk goede service nemen de tijd voor je. Ruime indeling showroom.

Service
H Wijnhorst (Hoek van Holland)
25-08-2017
5

Omdat ik niet tevreden ben

Service
Dhr H Schellevis (sGravenzande)
18-08-2017
9

Omdat alles correct is verlopen

Service
Anoniem
16-08-2017
10

klantvriendelijk behandeld als goede bekende

Service
a.j.v.leeuwen (berkel en rodenrijs)
16-08-2017
9

de afhandeling en afspraken zijn naar tevredenheid, en vriendelijke ontvangst.

Service
Dhr. C. Baart (Delft)
16-08-2017
10

Bij Toyota Beukers gaan ze voor een 10 en maken dat ook steeds waar!

Verkoop
Ada Schoenmeijer (Hoek v Holland)
16-08-2017
10

Fijne garage,goede service,erg vriendelijke verkoper

Service
Robert Reukema (Hoek van Holland)
16-08-2017
10

Fijne garage met zeer klantvriendelijke medewerkers

Verkoop
koos zandstra (hoek van holland)
09-08-2017
10

Goed contact, duidelijk, komt afspraken na

Service
Jacques van Beek ('s-Gravenzande)
09-08-2017
8

Goede service, goed nakomen van afspraken. Personeel met vriendelijke uitstraling.

Service
leon vis (den haag)
09-08-2017
8

deze dealer herkende het startproblemen die wij al maanden hadden gelijk i.t.t. de dealer in de kerketuinen in den haag

Verkoop
Fam Visser (Vlaardingen )
08-08-2017
10

prima voorlichting , vriendelijke mensen ,nette inruil prijs.

Verkoop
Anoniem
03-08-2017
8

Geeft een vertrouwd gevoel en het is geen probleem om de afstand van Vlaardingen naar 's-Gravenzande voor de aanschaf of de beurd te overbruggen.

Service
J.D. Jongsma (Den Haag)
02-08-2017
8

Beukers maakt de voordelen van een familiebedrijf waar. Zowel de receptie-, werkplaats- als verkoopmedewerkers zijn stuk voor stuk capabele en betrokken medewerkers. Dit is precies de reden dat Beukers mijn dealer geworden is.

Verkoop
Dick en Gratiela de Bruin
02-08-2017
9

Gewoon een ongedwongen vriendelijke sfeer, geen broodje aap verhalen, maar gewoon vertellen wat er mogelijk is.Overgegaan van Nissan (na 11 jaar) naar Toyota dankzij open manier van onderhandelen over de nieuwe Toyota die wij op het oog hadden. Aansluitend kunnen we nu al vertellen dat de Toyota CHR Premium Hybrid automatic ons prima bevalt.We houden ook contact met de verkoopster die ons na een week belde.

Verkoop
Anoniem
02-08-2017
10

prima behandeling

Verkoop
Anoniem
26-07-2017
10

prima servicedeskundig personeelklantvriendelijk

Verkoop
A westhoff (s-Gravenzande)
26-07-2017
10

goede service en vriendelijk personeel

Verkoop
Ron Dekkers (Hoek van Holland)
13-07-2017
9

modern bedrijf met vriendelijke en behulpzame medewerkers

Verkoop
Stefan (Wateringen )
13-07-2017
10

Klantvriendelijk, veel kennis, goed ingerichte showroom

Service
Mevr. Westerduin (Wateringen)
03-07-2017
10

omdat het personeel zeer prettig is om mee om te gaan, ons altijd heel goed te woord staat met een eerlijke mening

Verkoop
Anoniem
30-06-2017
8

Gewoon goed

Service
Anoniem
30-06-2017
10

vriendelijk, snelle afspraak, goede aflevering

Service
G.Borsboom (monster)
20-06-2017
9

ik ben zeer tevreden

Service
Lucien Wagterveld (Den Haag)
20-06-2017
8

Toyotabedrijf beukers heeft netjes op de afgesproken datum de auto opgehaald en geretourneerd. daarnaast is een foutieve geplaatste achterruit wisser erna zonder afspraak netjes vervangen.
De Toyota pechhulpcard is netjes nagezonden via de post

Verkoop
Anoniem
20-06-2017
10

Zeer vriendelijke ontvangst bij ons eerste bezoek. De verkoper heeft ons fantastisch en deskundig geinformeerd. Ook bij vragen over onze nieuwe auto hebben zijn ons geweldig geholpen!

Verkoop
E.H. Drost (Schiedam)
20-06-2017
10

Zeer prettige behandeling. Men neemt alle tijd voor je. Bovendien kreeg ik een erg hoge inruilwaarde voor mijn inruilauto.

Service
Wilma van Eijndthoven (Hoek van Holland)
12-06-2017
10

Ik ben al een zeer lange en trouwe klant bij de dealer Beukers. Ik blijf daar komen omdat ik ten alle tijde netjes en correct behandeld wordt. Alle medewerkers zowel op kantoor alsmede van de werkplaats zijn zeer beleefd en vriendelijk en nemen de tijd voor je als je met vragen komt m.b.t. de auto. Indien er iets gedaan moet worden aan de auto kan ik meestal direct terecht bij Beukers en dat waardeer ik ten zeerste. Voor mij is het een uitstekende garage en dicht bij huis. En als ik eventjes moet wachten dan kan ik een heerlijke kop koffie drinken.

Service
Anoniem
09-06-2017
9

Vriendelijke en deskundige uitleg, service is goed

Service
M.S. Jozee (Den Haag)
09-06-2017
9

Goede service

Service
mevr. Van Wingerden (Den Haag)
08-06-2017
8

prima dealer en klantvriendelijke behandeling

Service
Fam Jager
08-06-2017
9

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Duidelijke en heldere afspraken. Je kan wachten en krijgt dan een heerlijke koffiebon voor de intratuin. Service is perfect.

Verkoop
p g westhoff (s,gravenzande)
07-06-2017
10

zeer vriendelijke mensen suppur survise je bent er echt klant

Service
jan de koning (hoek van holland)
07-06-2017
10

de behandeling is zeer correct.
en precies op tijd uitgevoerd.

Service
Anoniem
01-06-2017
8

goede service

Service
paul (wateringen)
01-06-2017
9

vriendelijke mensen en een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Service
Dana (S gravenzande)
01-06-2017
10

Beste garage.

Verkoop
Anneke.Bleijenberg (Den Haag)
31-05-2017
10

Omdat je daar goed en vriendelijk wordt geholpen en geen nummer bent

Verkoop
Patty Autar (Poeldijk)
31-05-2017
10

Vriendelijke verwelkoming, goed advies en snel tot koop kunnen komen. Eerlijke deal inruilauto . Voelt goed om hier een auto aan te schaffen. Dit is mijn 3de nieuwe auto bij Beukers in s-Gravenzande.

Verkoop
Anoniem
31-05-2017
10

Goede uitleg, cadeautje bij aankoop van de auto (mooie orchidee) en een volle tank benzine. Ik heb het gevoel dat als er iets is ik ze altijd kan bellen voor hulp. Je merkt dat ze echt als een team werken in het bedrijf. Een zeer prettige sfeer.

Service
Dhr H Vermaas (Den Haag)
31-05-2017
10

Beoordeling is gebaseerd op service persoonlijke aandacht en kwaliteit.Afspraken na komen en wachttijd veraangenamen met een krantje en koffie.
Enige smetje is dat ik 2jaar geleden mijn navigatie heb laten upgraden maar dat deze totaal niet actueel was oa de verlengde A4 was niet bijgewerkt en ook in Duitsland en Oostenrijk reed ik op enkele trajecten volgens de navi off road .Uppgraden kost 120euro en dus in mijn geval weggegooid geld jammer.(aandachtspuntje)

Verkoop
Anoniem
26-05-2017
8

Klantvriendelijk

Service
Anoniem
26-05-2017
10

Goede service en als het nodig is duidelijk overleg

Service
D.B.Zitter (Den Haag.)
24-05-2017
10

Een zeer goed bedrijf, ik hoop dat ik bij hun mag blijven. D.B.Zitter.

Verkoop
Anoniem
22-05-2017
10

Goede service en vriendelijk!

Verkoop
Anoniem
18-05-2017
10

zeer vriendelijk personeel, goede kennis van zaken, prima sfeer in zowel de showroom als in de werkplaats.

Verkoop
Anoniem
17-05-2017
10

Klantvriendelijk. Goede antwoorden op vragen. Service bereidheid

Service
Cees Noordam
17-05-2017
9

Goede wijn(autobedrijf Beukers) behoeft geen krans. Is al jaren een betrouwbaar bedrijf.

Service
Dhr Henk Flinterman
17-05-2017
10

De uitstraling van het bedrijf is een reclame voor dit merk auto

Verkoop
M. Meijer
12-05-2017
10

Leuke en spontane medewerkers met kennis van zaken. Prettige sfeer en geen push mentaliteit. Een zaak waar je je op je gemak voelt.

Service
Harry Brandenburg (Den Haag)
03-05-2017
10

Waarom Toyota: zeer betrouwbaar, in de zes (6) jaar dat ik nu de Toyota in mijn bezit is -nieuw gekocht- zijn er geen mankementen geweest. De auto is relatief zuinig t.o.v. zijn gewicht en grootte, daarom een zeer prettige reiswagen die in onze lange ritten naar Spanje comfortabel brengt. Nu al 120.000km gereden op naar de 200.000. Gezien het deskundig onderhoud van de firma Beukers moet dat geen probleem worden.

Service
Fam.de Bruijn (Rijswijk)
03-05-2017
9

Wij komen al jaren bij dit bedrijf. Klant vriendelijk en altijd bereid tot oplossingen en behulpzaam!

Service
Jos van Erven ('s-Gravenzande)
28-04-2017
9

Ben al jaren tot grote tevredenheid klant bij dit bedrijf. Service, uitstraling en de correcte benadering van mij als klant maken dat ik de dealer een hoog cijfer geef.

Service
Andre van Kester (Kwintheul)
26-04-2017
10

Komt afspraken goed na , vriendelijk behandeld

Service
Anoniem
20-04-2017
10

prima dealer zeer tevreden

Service
Jan Hoogenraad (´s-Gravenzande)
19-04-2017
10

Alles was prima geregeld conform afspraak.
Keurige ontvangst, ik voelde mij welkom.

Service
Anoniem
19-04-2017
8

Ik denk dat door geven van kapotte onderdelen niet ver meld worden
Aan de importeur van Toyata, oa een kapotte air conditioning by een
Km stand van 19000. Wel een op gave van de reparatie prijs bij verniewing
Ongeveer 400 euro

Service
Theo de Brabander
19-04-2017
8

Ik vind een acht (8) een hoog cijfer!

Service
Willem Nuijen (Hoek van Holland)
19-04-2017
9

Zeer tevreden

Verkoop
P de Brabander (Poeldijk)
18-04-2017
10

De service van Beukers is super. Als je belt weet men precies wie je bent en over welke auto het gaat. Kortom het is n fijne Dealer en staan gelijk voor je klaar

Service
L J Stokhof (Monster)
12-04-2017
10

Goede service en een prima contact met deze dealer

Service
E.van Wijk ('s-Gravenzande)
12-04-2017
8

Onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd,alleen werd de nogal afwijkende prijs die aan de beurt hing niet vooraf gecommuniceerd.

Service
Anoniem
10-04-2017
10

Ik kom al heel wat jaren bij Beukers. De medewerkers zijn altijd even vriendelijk en behulpzaam. Goed advies en een goede service, ook als de auto wat ouder is en niet direct duidelijk is waar het probleem zit. Zou niet willen ruilen voor een garage op de hoek (zelf niet voor een dealer die inmiddels wat dichter bij zit)!

Service
Arnold van Uffelen (Den Haag)
06-04-2017
10

Perfecte ontvangst en afhandeling

Service
Anoniem
05-04-2017
8

ik kom al een hoop jaren bij beukers 4 nieuwe outo,s gekocht ik ben er tevreden.

Service
Jan Nadorp ('s-Gravenzande)
05-04-2017
9

Als ik een 10 geef dan denk ik dat ze gaan verslappen omdat alles al goed is, maar ze hebben zeker een 10- verdient.

Service
Anoniem
23-03-2017
10

Leuk en goed geholpen. Megedacht over meest efficiente reparatie

Service
Dennis Berserik (Den Haag)
23-03-2017
10

De uitstekende service en super vriendelijk personeel zijn echte krachtpunten van deze dealer, na jaren trouw te zijn geweest aan een andere toyotadealer ben ik op aanraden van familie naar deze gegaan, had ik jaren eerder moeten doen, een warm en hartelijk welkom ... alles is bespreekbaar en alles loopt zoals is afgesproken... zeker een aanrader !!

Service
Arie Storm (Wateringen)
23-03-2017
10

Zakelijk-klantgericht-vriendelijk met medewerkers die hun vak verstaan.

Service
Anoniem
20-03-2017
9

Snelle, deskundige en prettige behandeling tijdens mijn bezoek.

Service
Anoniem
20-03-2017
8

De medewerkers zijn bekwaam, vriendelijk en meedenkend.

Service
a de zeeuw (s`Gravenzande)
16-03-2017
9

den goede service als je wat vraag krijg je meteen antwoord op je vraag met uitleg en zo hoort het ook .

Verkoop